Lehetséges? Vagy Felejtsem is el? Plz help!
Most kb. ilyen a testalkatom: [link]
De ilyen szeretnék lenni MINDEN ÁRON: [link]
Jól jönnének a tippek, tanácsok, hogy hogyan is kezdjem el, vagy bele se fogjak mert nem fog menni

guglizd ki: body.builder.hu alapismeretek
itt minden le van írva ami neked kell.
De úgy kalkulálj, hogy az izmos test ÉVEK munkája, nem leszel ilyen néhány hónap alatt.
Egyébként szerintem először tömegelj kb 2 évig, és akkor utána egy 4-6 hónapos diéta. De hogy konkrétan így fogsz-e kinézni mint a második képen lévő nem lehet garantálni, mivel az izmok formája, tapadási helye, stb, az erősen genetikafüggő.

Ha télleg ez minden álmod, akkor keress fel egy személyi edzőt, vagy ismerőst, aki régóta gyúr, ők tudni fogják, mit hogyan. Jah, és diétázni tudtommal fölösleges, legalábbis a legtöbb ismerősöm először "hízott" tömegnövelőkkel meg miegymás, aztán alakította át a zsírt izommá, mert úgy könnyebb.
Ezt hallottam, bár én nem értek hozzá. Am vannak újságok is, amik erről szólnak, nézz szét az újságosnál.

Kedves utolsó!
"Jah, és diétázni tudtommal fölösleges, legalábbis a legtöbb ismerősöm először "hízott" tömegnövelőkkel meg miegymás, aztán alakította át a zsírt izommá, mert úgy könnyebb.
"
Ez az egyik legnagyobb b@romság, és sajnos sokan el is hiszik, hogy így van... A zsírból nem lesz izom!!!! Mindig ezt hozom fel példának: Ha elmész és veszel magadnak mondjuk egy dvd lemezt... és fizetsz érte... akkor a pénz alakult át a lemezzé, vagy a pénzt "leadtad" és a dvd-t "felszedted"
Azért írtam így, mert ez a lényeg. Izmot felszed, zsírt lead!!!
Kedves kérdező... hosszú folyamat. Ha a két ember egyforma magas a képen, akkor nagyjából egy súlyban is vannak! Az izom jóval nehezebb a zsírnál, ezért bár soványabbnak tűnik aki izmos, egyben nehéz is. Egy 90 kilós csupaháj ember már nagyon kövérnek tűnik.
Izmot felszedni kőkemény munka, nagyon keményen kell edzeni, és nagyon komolyan táplálkozni. Először az izomzatot kell felépíteni, mert a diéta legyengít ezért izmot építeni nem lehet olyankor. Szóval először fel kell szedni a háj alá az izmot, majd lepucolni róla a zsírt... Egy kiló tiszta izmot hízni nagyon jó esetben tökéletes táplálkozással és edzéssel, jó genetikával 1-2 hónap. A két ember között van kb. 15-20 kiló izomtömeg különbség szóval jó egy év mire feljön ennyi izom. Ez azonban nem lesz "érett" izomzat, alaktalan, a részletek kidolgozása megint csak években mérhető... 20 kiló zsírt lepucolni nem nagy kunszt, CSAK A DIÉTÁN múlik! 6-10 hónap alatt simán, könnyedén megvan.
Szóval ha ezt összeadjuk akkor optimális esetben 3-4 év. Szteroidokkal gyorsítható, de kezdőknek a legnagyobb hülyeség használni.
Én kb. úgy nézek ki, mint a második képen a fickó... kihagytam 3x1 évet, és többször elhíztam, így nekem 14 évembe került :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!