Igényes torna videók?
Figyelt kérdés
Linkelnétek torna videókat, ezt a Rubint Réka,Péntek Enikő meg ezekhez hasonlókat. Hogy normálisan véleményt tudja nyújtani nyilván ki kell próbálnom, mivel nincs vele tapasztalatom ezért elfogultan hülyeségnek tartom.2014. aug. 14. 11:58
2/10 anonim válasza:
Én az előbb próbáltam egyet, de még nem is fáradtam ki...
3/10 A kérdező kommentje:
Youtuben van egy rakat, de azok jók bemelegítésnek..
2014. aug. 19. 11:20
4/10 anonim válasza:
Megnéznélek azért azután, hogy ezt végigcsinálod.
5/10 anonim válasza:
Ja és közbe te is kiabáld azt amit ő:)))))
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, rászántam 2 napot, ezt is kipróbáltam, nagyon vicces volt, hogy ez másoknak izomlázzal jár, engem kellemesen elfárasztott de semmi több... pár óra múlva már nem is éreztem hogy csináltam valamit.
2014. aug. 19. 15:46
7/10 anonim válasza:
Miért kellene izomlázzad legyen egy torna vagy bármilyen mozgásforma után? Elég ha elfáradsz, ha folyik rólad a viz.
8/10 A kérdező kommentje:
Az izomláz nem feltétele az izomfejlődésnek. Hidd el, tudom. Viszont mint mondtam pár óra után semmit nem éreztem. Míg én letolok egy normális edzést, utána napokig érzem hogy edzettem, nem izomláz formájában de lehet érezni az adott testrészen, hogy ott csináltam valamit. De ettől... 1-2 óra után semmit nem éreztem.
2014. aug. 19. 17:02
10/10 A kérdező kommentje:
Fél év áll mögöttem, +1 hónap kényszer pihenő, még kezdő vagyok.
2014. aug. 19. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!