Miért hízok az utóbbi napokban, ahelyett, hogy fogynék?
Figyelt kérdés
Már fogyókúrázom másfél hónapja kb., leadtam naggyából 4,5 - 5 kg-ot, de az utóbbi 1-2 napban inkább csak visszahíztam 40 dekát kb, pedig ugyanúgy eszek és kerékpározok. Idegesítő nagyon. Tudom aztis, hogy nem szabad naponta mérni, de nehéz megállni. Mellesleg az miért van, hogy először többet mutat a mérleg, és utána egy picike igazítás után adja ki a valósabb értéket? Nemrég lett véve.
Esetleg ötletek a fogyáshoz?
2014. aug. 14. 10:52
1/8 anonim válasza:
"ugyan annyit eszek és kerékpározok"
Itt van a hiba, fogytál 5kg-t és ugyan azt csinálod, vagy növeled a sport tevékenységet vagy változtatol az étrenden.
2/8 A kérdező kommentje:
De ha nekem ez a sport bőven elég? Illetve nem szeretnék talán éhen halni sem, mert szeretnék élni?
2014. aug. 14. 11:10
3/8 anonim válasza:
ne naponta mérd
hetente legalább
am izmosodsz lehet, azért "híztál"
ha meg éhezel, akkor valamit nem jól csinálsz
4/8 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam, hogy nem szeretnék éhezni...Vagyis nem éhezek.
2014. aug. 14. 11:35
5/8 anonim válasza:
Napi szinten akár 1-2kg is ingadozhat az ember súlya valódi hízás nélkül. Ha nő vagy, a ciklusod vége felé vizet tart vissza a szervezet, ami plusz súlyként jelenik meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Frfi vagyok :)
2014. aug. 14. 16:05
7/8 Lipton. válasza:
Kicsit vegyél vissza a ch ból, aztán majd meglátod, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!