Tápi miért nem válaszol itt az elmúlt napokban?
csak nem hiányzik?:)))))
biztosan pihen és a családjával van, vagy edző táborban edz ahol épp izomlázzal küszködik:))))nem mindig lehet itt fent:P
most komolyan miért szekáljátok azt az embert folyton, hisz csak segíteni akar... igaz néha kissé elrugaszkodik a valóságtól:) de nem kell aggódni nem menekült el "nem olyan fából faragták" őt:)
Az volt a furcsa, hogy volt itt ez a 137 kg-os kiscsaj, a paleo-diétával, akit a végén igen-igen "eligazítottunk", és Tápi egy szót sem szólt.
Tudom, hogy én is "elküldtem" már 1-2 alkalommal "melegebb éghajlatra", de valójában csak az a bajom vele, hogy néha-néha eléggé nyersen fogalmaz, pedig ha az ember belegondol, valóban a mondandójának lényege az jó és megszívlelendő.
Bízzunk benne, hogy távozása nem végleges, és ahogy helyre-rázódik a lelkivilága, vagy véget ér a szabadsága, üdülése, ismét visszatér közénk.
Köszi a válaszokat, zöld pacsik mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!