Hogyan fogyhatnék le nagyon, de nagyon gyorsan -30kg-ot?
-30 kg lefogyni azt jelenti, hogy hízol 30 kg. Ha ezt nem érted, ne foglalkozz vele.
Fogyni csak úgy tudsz, ha mozogsz. Sokszor sokat. Ez alapvető. Mozgás nélkül nincs fogyás. A normális az lenne, ha annyi idő alatt fogynál le mint amennyi idő alatt elhíztál. Na persze ezt fel lehet gyorsítani. Egyébként vigyázni kell a gyors fogyással is mert nem túl egészséges. Tehát sport plusz Animalcuts! Ez egy zsírégető szer, szerintem a legjobb a világon (!).
Szia hát nekem a 40 kiló a célom. de ez nem megy sajnos elég gyorsan.
Én 103 kilóról indultam. Amíg 90 kilóra nem fogytam addig mindig a Norbi duci-tornáját csináltam, minden nap, akár 2x is megismételtem egymás után. Aztán ahog ymentek le a kilók egyre könnyebb volt ez a fajta testmozgás úgyhogy átálltam másra. Jillian Michaels edzésprogramjára. Nagyon bejött. Van egy 30 napos programja. Szerintem nagyon jó volt de nekem kemény, elég rossz volt a kondícióm. Aztán majd szeretnék az insanityvel kicsit formásabbá tenni magam :) úgyhogy szép lassan próbálj ki ezt-azt. Nézz körül neten, hogy milyen féle edzés tetszik neked. És amíg nagyobb a felesleg rajtad addig a lazábbnak tűnő gyakorlatokat végezd el. De próbálj ki többet. Én amikor csak néztem a Norbi dvd-ket, akkor azt hittem , hogy ez 200 kilós emberekre lett kitalálva. de nem, engem nagyon kifárasztott.
Én ettem rendesen kb mindent megettem amit előtte csak sokkal kevesebbet csokiból egyéb hízlaló ételekből. Úgyhogy nagyrészt a zöldésg - gyümölcs volt nálam a főétel, de ha valamit szerettem volna enni ettem de nem egy egész táblacsokit hanem mondjuk 3 kockát. Bár én nem siettem a fogyókúrával, nekem nagyon nehezen indult be a fogyás, majdnem fél év volt mire leadtam 15 kilót. Úgyhogy ha ez alapján számolom egy év kell nekem a 30 kilóhoz. Mondjuk mindig is fizikai munkát végeztem és tényleg nem unatkozom soha a munkahelyemen, de mégis kövér voltam, vagyok. Mert ez nem elég. Mert rosszul ettem. Most is gyakran megeszek rossz , zsíros ételeket, szóval nálam ezért megy valószínűleg ilyen lassan a súlyvesztés.
De 6 után sose eszek, és minden nap edzek. Akármit is de edzek. De a nagyon gyorsan nálad nem tudom mit takar. Hát ha hetente 1 kilót fogysz ahogy ajánlani szokták, akkor össz vissz akár fél év alatt ledobhatod azt a sok kilót. Persze csak ha helyesebben táplálkozol mint én. Mert nem minden a sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!