Nos...57 kiló vagyok...és nekem ez túl sok.Rettentően rosszul érzem magam így a bőrömben..vagy talán hájamban..
A lènyeg ,hogy jelenleg nem érzem magam tökéletesnek,nem vagyok megelégedve az alakommal.Sokan mondják,hogy igenis csinos vagyok,de ez nekem nem elég.Szeretném azt elérni,hogyha belenézek a tükörbe akkor azt lássam aki lenni szeretnék.VÈKONYABB..nem tudom milyen fogyókúrát alkalmazzak ugyanis a úgy kell fogyóznom,hogy ezt a szüleim ne vegyék észre.Az én ötletetem az,hogy reggelizek tejet+plusz müzlit és vacsizok max egy veékony szelet kenyeret.(muszaj ennem mert túl feltűnő lenne ha rm ennék)Ezzel a módszerrel le tudok fogyni?(köszönöm a válaszokat)
Ha fogyni akarsz akkor ne szénhidrátot válassz, műzli, és kenyér nem a legjobb választás. Inkább hús és zöldség, reggelire meg, ha nagyon kenyeret kívánsz, akkor teljes kiörlésű pirítós, mondjuk házi padlizsán krémmel, körözöttel, mellé sok uborka, paradicsom, paprika.
2013. nov. 9. 15:38
5/9 anonim válasza:
Itt a baj anyu, hogy rendkívül gyorsan... Ezt normálisan kell csinálni, kitartóan. Diétázni meg mozogni, sportolni. De 57 kiló, hogy leeht túl sok? Áááhh mindegy is...
2013. nov. 9. 16:23
6/9 anonim válasza:
Sportolj, tornázz, menj el futni, azért csak nem fognak piszkálni.
Amúgy meg vacsira talán az üres kenyér az egyik legrosszabb dolog, épp próbálj meg ne kenyeret, kekszet, sütit, finomlisztes dolgokat enni, inkább húst egyél vagy zöldség-gyümölcsöt, de 6-7 után inkább semmit.
Reggelizz rendesen és sportolj.
A mai müzlik is tele vannak hizlaló dolgokkal, tényleg finom a csokis/mézes müzli, de attól nem fogsz lefogyni, hiába hangzik egészségesnek.
2013. nov. 9. 16:43
7/9 anonim válasza:
Hány cm vagy?
2013. nov. 9. 16:47
8/9 anonim válasza:
Igazából én is így voltam magammal mint te magaddal. az 57 kiló sok. Én egy kicsit változtattam a étrendemen (naponta 2 liter víz és este inkább már csak gyümölcs vagy zöldség) és mivel a futáshoz nincs állóképezségem elkezdtem tornázni. Még CD-t se kellett vennem mert a net tele van vele... Válaszd ki a neked megfelelőt és csináld. Jaa, és eszedbe ne jusson csak egy vékony kenyeret enni egész nap! Ha így éhezteted magad egy ideig a gyomrod teljesen kikészül és te is. Sok sikert! :) Remélem tudtam segíteni
2013. nov. 9. 16:54
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Egyébként 166cm vagyok és nem vagyok DIVATP*CSA.Én nem.Nem azért akarok fogyni,mert ez menő,hanem mert nem érzem magam jól.Ennyi.Voltam sokkal vékonyabb, mint most és szeretnék újra olyan lenni.Ebben kértem segítséget.Nem pedig azt kértem, hogy véleményt alkossanak rólam úgy, hogy nem is ismernek.Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!