Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről? Folytassam...

Mit gondolsz erről? Folytassam vagy ez így butaság?

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem itthon tornázni csak úgy netről, bemelegítéssel meg minden, de tök szánalmasnak érzem magam közbe meg úgy érzem, hogy nem megyek vele semmire, olyan kellemetlenül érzem magam. Nagyon elszánt vagyok mert fontos ez nekem, de nem tudom ezzel mit érek majd el. Csak a hozzáállásommal van baj? Kb. 5 kg-t kéne fogynom minimum. Hozzáteszem ha jó idő lesz szeretnék futni is.
2010. jan. 13. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, miért lenne ciki tornázni?
2010. jan. 13. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:

én sem értem. én is itthon szoktam ugrabugrálni a dvd-kre:) nem érzem magam cikinek... és miért ne lenne hatásos? 5 kg nem túl sok, simán lemegy a mozgással.

25/L

2010. jan. 13. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg inkább itthon tornázok, mint mások előtt. :D A család előtt meg nem ciki. :)
2010. jan. 13. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
én is itthon tornázok a béres alexandrás menni fog dvdre :) és utána tök jól érzem magam, kellemesen elfáradok, ilyesmi :) és úgy vagyok vele h ha egy grammot se fogyok, akkor is megérte, mert jobb tőle a közérzetem és egy elvégzett gyakorlat után az önbizalmam is nő :)
2010. jan. 13. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. jan. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!