Tényleg keveset eszem?
Reggelire (fél 8 fele) kávé, kevés tejjel.
Utána 10 fele egy nagyobb teljes kiőrlésű rúdnak a fele, 2 szelet csirkemell sonkával, és savanyú uborkával.
12 fele egy fél szelet dinnye, és 2 teasütemény (simák, és picik.)
Aztán amikor hazaugrottam fél 5 fele negyed órára akkor megettem annak a rúdnak a másik felét, szintén 2 csirkemell sonkával, és ittam hozzá egy fél pohár tejet.
Szerintetek ez tényleg kevés?
Általában más napokon is kb. ennyit eszem, csak a pékárú helyett általában húst és zöldséget.
ja ezzel max hízni fogsz
tudod az emberek ált azért híznak mert vagy túl keveset esznek
vagy keveset mozognak
ettől egy dekát nem fog hízni.
Kicsit kevés szerintem de nemvészes.
Igen, kevés.
Ha nem csirkemell sonka lett volna, hanem csirkemell, akkor jó lenne.
Egy tk rúd, 2 teasütemény és fél pohár tej? (A többi eléggé elhanyagolható, a csirkemellsonka az ilyen nüansznyi cucc.) Roppant kevés (illetve nem tudom, a rúd mekkora). Én igazán nem tartom szükségesnek az igen magas fehérjebevitelt, de amit Te eszel egy ilyen napon, az kb. semmi.
Amikor húst és zöldséget eszel, az sokkal jobb, bár könnyen lehet, hogy akkor kalóriában még kevesebbet eszel. Mind a sovány hús, mind az átlagos zöldség eléggé kalóriaszegény. Márpedig a testnek kell energia, ha fogyni akarsz (ezt mondjuk nem írtad), akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!