Tesco-s mini stepper kardiózásra megfelelő? Kinek van ilyen?
Figyelt kérdés
Kaptam karácsonyra egy ilyen steppert:
Szeretném használni, remélem ér is valamit. Fel tudja vinni a pulzust 120-130 körülire, vagy csak erősít?? Nincs rajta erősségi fokozat. Hogy kell helyesen használni zsírégetés céljából?
2010. jan. 13. 14:32
1/8 anonim válasza:
Inkább diétáznál... ez nem sokat ér.
2/8 A kérdező kommentje:
De diéta mellett gondoltam.. Mozogni kell!
2010. jan. 13. 14:40
3/8 anonim válasza:
Minden mozgás jó,de legalább 20 percig csináld,mert akkor indul be a zsírégetés.A combodat szépen formálja,mint a lépcsőzés.
4/8 anonim válasza:
Írd le a diétád inkább... mert valószínű nem ér semmit... Már bocs... tapasztalat.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem követek semmi féle sztárdiétát.. Csökkentett szénhidrátbevitel (nem számolom grammra, délután 2-ig eszem ha eszem kenyeret, vagy köretet, amiben van CH, utána már csak valami könnyűt) és napi 1500 Kcal bevitel.
2010. jan. 13. 15:16
6/8 anonim válasza:
én mini stepper segítségével nagyon szépen formásodtam. most is használom rendszeresen. inkább aerob mozgásforma, de jó ha alkalmanként legalább 40 percig csinálod, 130-as pulzus körül. és hetente minimum 4x. ez a tescos viszont nem valami jó minőségű, legközelebb sportboltban vegyél valami normálisabbat. ami a lényeg rendszeresen kell csinálni, ha hetente 2x 20 percet csinálod nem ér semmit.
7/8 anonim válasza:
Fehérjebeviteled elegendő? Hányszor eszel egy nap? Ha nincs elegendő fehérjebevitel akkor a szervezet az izomzatot bontja nem a zsírt...
8/8 anonim válasza:
Nekünk van egy ilyen, egy hét alatt ment tropára. A keresztanyám is vett, neki 2 hétig bírta.
Viszont nagyon jó az erősségi fokozata, és szépen formálja a combod és a feneked. Próbálj picit figyelni a kajára is. NYOMJAD AMÍG BÍRJA :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!