Edzhetek vele vagy csináljuk inkább külön?
van egy barátnőm, akivel nagyon jó lenne együtt edzeni, de az a helyzet hogy neki nagyon kevés súlyfeleslege van, és ő már inkább formásítani szeretne. nekem még van 15 kg-m, amit le szeretnék adni. az a kérdésem, hogy van-e értelme annak, ha ugyanúgy edzünk?
a terv az, hogy napi 2 óra alakformáló torna és 1 óra futás/urókötél.
nekem is előnyös lenne ez?
Futás és ugrálókötél 15kg felesleggel? Miért utálod a térded? Meg napi 3 óra edzés? áhh
Kezdjetek bele az erősítő edzésbe ketten és te egészísd ki ezeket aerob,kardió,intervallum edzésekkel.
a kardióba nem tartozik bele a futás meg az ugrókötél??
tehát akkor csinálhatom csak kevesebbet?
Szerintem felesleges napi három óra mozgást előirányozni, ugyanis elárulom, hogy maximum két-három hét után úgyis megunjátok már. Felesleges is, túl sok is, megterheli az izmaidat/ízületeidet... egyszerűen nem kell ennyi!
Ez megint az a "na majd most aztán..."-dolog. Túlzás és átgondolatlan. Olyasmit kell kitalálni, amit életmóddá lehet tenni, nem pedig kampányszerűen. Persze, nyár van, szabadidő, stb., most úgy gondolod, hogy ez így menni fog, de azért lássuk be, hogy télen, jégben-fagyban kizárt, hogy elmenj egy órát futni minden nap, és azt is kétlem, hogy majd iskola mellett a napi három óra belefér. És kedved se lesz mindig, ami teljesen természetes.
De semmi értelme annak, hogy most elhatározz egy ilyesmit, aztán kudarcnak éld meg, és bűntudatod legyen, mikor nem tartod.
Olyasmit találjatok ki, ami reális és tartható. Pl. heti háromszor egy-másfél óra torna, vagy az a legjobb, ha nem is csak egyfélét választotok, hanem változatosan, amihez kedvetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!