Most akkor hízlal a gyros vagy nem?!
Simán tálban, nem abba kenyeres izébe nem tudom hogy hívják. Tehát simán tálban zöldségekkel.
Bocsi csak kicsit pipa vagyok ,hogy itt gyiken olvasom a válaszokat szinte minden kajára azt írják,hogy diétába nem fér bele...
Szerintem belefér a gyros, de azt kalkuláld bele, hogy a legtöbb helyen zsíros húscafatokból, nyirkalékból van... Csináld otthon, végül is az sült husi friss zöldséggel! Ja! A hasábkrumplit felejtsd el, az most nem jár mellé! :) A csípös paprikaszósz tisztít, de óvatosan.. :)
Ehetsz azért heti 1x rántott husit, de nem 40-50 dekát.. ezzel arra célzok, hogy a mennyiségre is figyelni kell!
6 után semmit se! Ha esetleg szédülsz, akkor natúrjoghurt vagy túró, de cukor, édesítö nélkül!
Reggelizz rendesen, ebédelj is! Vacsira nem jó a gyümölcs, azt ebédhez vagy uzsinak!
Szénhidrát, speciális cukrok, állati zsír, olajok. Ezek a figyelendö dolgok, de mindig a túlzásokon van a hangsúly!
Grapefruit leve, magjának kivonata segíti a zsírok bontását, elhízás miatt felszaporodott candida ürülését!
Mozgás nélkül nincs fogyás. A feleshopban árult gépek nem alkalmasak sportolásra..önámítás! Zene, súlyzó, fitnesz szalagok, rendes felülés, jókedv!!! Izületeinket óvjuk bemelegítéssel, fokozatos átállással!
Koplalással nincs fogyás, se zabálással, se dugi csokival, rengeteg önámítással.... :)
Tisztázzuk: csoki= 60% feletti kakaótartalom, 2 ujjnyi szeletke (1 sor).. A többit felejtsd el, az nem csoki!!!
Ennyi jutott eszembe!
"6 után semmit se!"
Uram atyám...
Nem este 6 után nem kéne enni, hanem lefekvés előtt kb. 3 órával. Így a gyomor nincs túlterhelve éjszakára stb. Na meg, aki este még éber és tesz-vesz, annak hülyeség 6 után nem enni.
Én pl. este edzek, most akkor 6 után ne egyek semmit, mert nem szabad. De miután még edzek is, reggelig meg is halok az éhségtől, vagy mi? :D
A gyros pedig akkor hizlal, ha kalóriatöbbletbe kerülsz ezzel. Ergo, ha több kcalt viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor hízol. Ha a gyrossal együtt is kalóriadeficitben vagy, akkor oké. Na persze, akkor sem minden nap. Bár az úgy egyhangú is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!