Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor hízlal a gyros...

Most akkor hízlal a gyros vagy nem?!

Figyelt kérdés

Simán tálban, nem abba kenyeres izébe nem tudom hogy hívják. Tehát simán tálban zöldségekkel.

Bocsi csak kicsit pipa vagyok ,hogy itt gyiken olvasom a válaszokat szinte minden kajára azt írják,hogy diétába nem fér bele...

2014. aug. 8. 10:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem belefér a gyros, de azt kalkuláld bele, hogy a legtöbb helyen zsíros húscafatokból, nyirkalékból van... Csináld otthon, végül is az sült husi friss zöldséggel! Ja! A hasábkrumplit felejtsd el, az most nem jár mellé! :) A csípös paprikaszósz tisztít, de óvatosan.. :)

Ehetsz azért heti 1x rántott husit, de nem 40-50 dekát.. ezzel arra célzok, hogy a mennyiségre is figyelni kell!

6 után semmit se! Ha esetleg szédülsz, akkor natúrjoghurt vagy túró, de cukor, édesítö nélkül!

Reggelizz rendesen, ebédelj is! Vacsira nem jó a gyümölcs, azt ebédhez vagy uzsinak!

Szénhidrát, speciális cukrok, állati zsír, olajok. Ezek a figyelendö dolgok, de mindig a túlzásokon van a hangsúly!

Grapefruit leve, magjának kivonata segíti a zsírok bontását, elhízás miatt felszaporodott candida ürülését!

Mozgás nélkül nincs fogyás. A feleshopban árult gépek nem alkalmasak sportolásra..önámítás! Zene, súlyzó, fitnesz szalagok, rendes felülés, jókedv!!! Izületeinket óvjuk bemelegítéssel, fokozatos átállással!

Koplalással nincs fogyás, se zabálással, se dugi csokival, rengeteg önámítással.... :)

Tisztázzuk: csoki= 60% feletti kakaótartalom, 2 ujjnyi szeletke (1 sor).. A többit felejtsd el, az nem csoki!!!

Ennyi jutott eszembe!

2014. aug. 8. 11:51
 12/25 A kérdező kommentje:
Ugyan már hát persze hogy otthon készíteném a gyrost. A legtöbb helyen irtó drága és íztelen. Viszont számomra lehetetlen,hogy 6 után ne egyek mert tanulnom kell sokáig. Későn fekvő, ám korán kelő típus vagyok, magamtól kelek reggel 6-kor és nem bírok hamar elaludni és még sokat is mozgolódok esti órákban, teszek veszek pakolászok stb. Úgyhogy muszáj ennem különben elájulok persze csak könnyű ételeket :)
2014. aug. 8. 12:02
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem hizlal semmi...de ha többet eszel mint amennyire a szervezetednek szüksége van akkor raktározni fog...főleg ha tudja milyen amikor éhezteted őt:)
2014. aug. 8. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Miért is ne egyen semmit este hat után? Én tegnap éjfélkor feküdtem le és ha este hat után nem ettem volna beledöglöttem volna. Ez az este hat utáni dolog azokra igaz akik már 8-kor ágyban vannak.
2014. aug. 8. 12:06
 15/25 Osynho ***** válasza:
100%

"6 után semmit se!"

Uram atyám...

2014. aug. 8. 12:15
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem este 6 után nem kéne enni, hanem lefekvés előtt kb. 3 órával. Így a gyomor nincs túlterhelve éjszakára stb. Na meg, aki este még éber és tesz-vesz, annak hülyeség 6 után nem enni.

Én pl. este edzek, most akkor 6 után ne egyek semmit, mert nem szabad. De miután még edzek is, reggelig meg is halok az éhségtől, vagy mi? :D

A gyros pedig akkor hizlal, ha kalóriatöbbletbe kerülsz ezzel. Ergo, ha több kcalt viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor hízol. Ha a gyrossal együtt is kalóriadeficitben vagy, akkor oké. Na persze, akkor sem minden nap. Bár az úgy egyhangú is lenne...

2014. aug. 8. 12:16
 17/25 anonim ***** válasza:
Én alvás előtt fél órával iszok egy pohár házi tejet, vagy egy pohár savanyú tejet, olyan is előfordúl hogy egy szál nyers sárgarépát elropogtatok...És mindegy az hogy este 9 az óra vagy éjjel 3.
2014. aug. 8. 12:21
 18/25 Osynho ***** válasza:
A házi tej tele van cukorral és zsírral, nem valami jó lefekvés előtt. :/
2014. aug. 8. 12:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Az lehet, de ha belefér a napi szénhidrát mennyiségembe akkor nem okozhat problémát...Továbbá ha a tejcsi zsiros az nem számit:)És a frissen fejt tejet hüje lennék reggelre hagyni:D Pici babaként is igy aludtam el:))
2014. aug. 8. 12:35
 20/25 Osynho ***** válasza:
Te tudod. :)
2014. aug. 8. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!