Most akkor hízlal a gyros vagy nem?!
Simán tálban, nem abba kenyeres izébe nem tudom hogy hívják. Tehát simán tálban zöldségekkel.
Bocsi csak kicsit pipa vagyok ,hogy itt gyiken olvasom a válaszokat szinte minden kajára azt írják,hogy diétába nem fér bele...
Minden belefér diétába és nem.
Nincs olyan étel ami hizlal vagy fogyaszt.
És ha minden nap megeszek egy szelet rántott csirke mellet ebédre? De pl. csokit egyáltalán nem eszek és napközben csak túrót, zöldségeket eszek akkor úgy nem fog hízlalni a rántás? Mert ugye van benne liszt.
De muszáj elfogadnom a házi kosztot és imádom a RÁNTOTT húst. :( mást megsem bírok enni, sem grillezve sem sehogy.
Igen, mert sok az idióta.
Ezeknek a válaszait kellene kiszűrni.
Fogyás/hízás egyetlen dologtól van: kalória deficit/többlettől.
Innentől kezdve ha fogyni akarsz a cél az, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit felhasználsz.
Ezt kétféleképpen teheted meg: plusz kalória elégetésével, tehát sportolással, illetve kevesebb kalória bevétellel, tehát diétával.
A legjobb a kettőt együtt egy jó egyensúlyt megtalálva alkalmazni.
Na most ha kevesebb kalóriát viszel be, akkor azt nyilván úgy érdemes csinálni, hogy ettől függetlenül változatosan és a szükségleteidnek megfelelően táplálkozz, így maradhatsz egészséges.
Mert lehet ugyanannyi kalória 3 szelet dobostortában is, meg változatos zöldség, gyümölcs és hús összeállításban is.
Nyilván az előbbi szar, az utóbbi pedig egészséges.
Ezek után a hízlal-e a gyros és ehhez hasonló kérdésekre nem lehet mást mondani, mint hogy orbitális baromság.
Nem a gyros hízlal, hanem ha annyit eszel, és olyan keveset mozogsz, hogy kalóriatöbbleted legyen, amit a tested elraktározzon.
Kápiss?
Köszi a válaszokat ment a zöld kéz :)
Ne haragudjatok 17 éves lány vagyok, 68 kilo bár nem látszik rajtam, mert jól eloszlik és a mellem is nagy. De hajlamos vagyok a hízásra és ha nem változtatok akkor csúnyán elhízok. Már a kenyeret, édességet kivontam az életemből de vannak olyan kaják amelyek a lételemeim és a rántott husi a legfőbbként az. Egyszer próbáltam párolva enni a húst kihánytam és megbetegedtem tőle mert nem bírom az ízét :S de akkor ezekszerint nem is kell magamra erőltetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!