Melyik izmositja kevésbé a combot fogyokura közben? A lassú futás, kocogás vagy a szobabiciklizés? Melyik a jobb zsirégető?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 09:57
11/16 Lipton. válasza:
Hát akkor gratulálok, én is tévedhetek. :)
12/16 anonim válasza:
Az hogy megy le a zsír, és egyre jobban látszanak az izmaid, nem jelent egyszerre fogyást és izmosodást.
13/16 anonim válasza:
Figyelembe véve, hogy előtte hosszú évekig nem igazán mozogtam nehéz elhinni, hogy a felesleg alatt izom is volt.
14/16 Lipton. válasza:
De ne pontozzatok már le, mert így is gagyi a százalékom!!
15/16 anonim válasza:
Szóval azt akarjátok mondani, hogy amig fogyokurázik valaki addig zsirosnak és plöttyetnek kell, hogy maradnia és szervezete képtelen izmot épiteni, 10 cmes hája alatt, mert ez a természet rendje...Azt tudom hogy bonyolúlt az emberi szervezet...de remélem az egyetemi éveim alatt nem voltam átverve, és merhetem vakon állitani, hogy minél több izmot építünk, annál több zsírt égetünk.Amikor erősítő gyakorlatokat végzünk, az izomszövetek szétrombolódnak, az ezek felújításához szükséges energiát a test az elraktározott zsírból veszi...:-D
16/16 anonim válasza:
Szóval...Mivel a mozgás az egyik legfontosabb eleme a fogyásunknak, nem kell lefogynunk, mielőtt edzeni kezdünk. Ezt inkább az izomépítés előtt szokták mondani, pedig az izomnövelés közben is jobban lehet fogyni, erről már írtam. Mozgásra vagyunk mi emberek kitalálva, gondolunk csak arra, hogy az ősember mit is csinált? Pl. lőtt egy vadat, nem sikerült, futott utána… Ma a legtöbb gép alkalmazása miatt nő a kényelmünk. Nem kell várni edzés előtt, míg lefogyunk, hanem szépen, fokozatosan el lehet kezdeni az edzéseket.Ezzel a témát le is zártam:-) Ha nem volt meggyőző akkor kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!