Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni? Milyen...

Hogy tudnék lefogyni? Milyen mozgást válasszak?

Figyelt kérdés
Szülések után nagyon sok felesleges kg. maradt rajtam. Persze nagyjából én is tudom, mit kell enni: barnakenyér, gyümölcs, kevés zsír, no cukor. A gondom az, ha én megeszem egy almát meg egy szelet barnakenyeret, én akkor olyan éhes maradok, hogy utána felfalok 3 tányér töltöttkáposztát(kis túlzás:). Vagy egy idő után hozzászokom? A lényeg, hogy bár tudom, nagyjából, hogy mit lehet, a mennyiséget nem nagyon értem. Most akkor 1-2-3 szelet barnakenyér? Naponta 3-szor egyek vagy 5-ször? Mozgás: A lábam iszonyatosan fáj a nehéz súlyom miatt.Aerobikot nem merem bevállalni, hátha az csak jobban megterhelné a lábam. Először fogyjak aztán mozogjak, vagy valamit lehet ilyen fájós láb mellett is mozogni?
2014. aug. 7. 21:57
 1/6 anonim válasza:
Naponta többször egyél és keveset, de este 6 után már ne! A reggeliket meg soha ne hagyd ki az a legfontosabb! Ha meg fogyni akarsz akkor kardióznod kell semmi kép sem gyúrni mert akkor a zsír alatt lesz izmod annak meg úgy semmi értelme. Majd ha már fogytál és izmosodni akarsz akkor kezdj el kondizni!
2014. aug. 7. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első teljesen hülyeségeket írt!

Ne egyél este hat után. Látod még ébren vagyok és ha este hat után nem ennék éhen halnék.

Kezdj bele egy erősítő edzésbe. Nem említetted a súlyod de mondtad, hogy fáj a lábad így egy szálkásító étrend kell neked és "gyúrás" (ahogy az első mondta) vagy sw.

De az elsőnek semmikép ne fogadd meg a tanácsát, nagy baromságot írt!

Ajánlott iromány a Sárga Kapszula.

2014. aug. 7. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Amit egyél: csirke,marha,pulyka,hal,zab,rizs,víz,zöld tea,túró,tk. kenyér,

Ajánlott: vitamin táplálékkiegészítő

2014. aug. 7. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Minőséget figyeld, ne a mennyiséget! Annyit kell enni, amennyivel jóllaksz, GI egy jó irányadó az ételek kiválasztásához. Sajnos Mo-n szinte bármit el lehet adni élelmiszerként, a legkisebb arányban jelenlévő alkotóról is el lehet nevezni stb.

Mozgásnál olyat válassz, ami nem terheli az ízületeket, pl. úszás, vagy oldalfekvésben lábemelgetés stb.

2014. aug. 8. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. hát úszásra nincs lehetőségem, két pici gyerek, uszoda meg 35 km-re.....pedig szeretem nagyon :( Akkor a futás nem ajánlott semmiképp, mert csak ront a lábfájáson, ugye? 74 kg vagyok 165 cm, így kb. 20 kg felesleg van rajtam
2014. aug. 26. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként én hat után soha nem eszem, nem tudnék aludni :)))
2014. aug. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!