Ha egy évvel ez előtt 56kilosan ramjott a farmerom akkor most is ram jönne ennyi kilosan ha lefogynek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 09:42
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, ez sok mindentől fugg. Én 62 kilo szoktam lenni, úgy, hogy rendszeresen sportoltam, tehát volt rajtam izom is. Kozben szultem egy babát és a súlyom kb ugyanannyi, de mivel most nem sportolok, mert még szoptatok, így egyáltalán nem olyan a testem, mint akkor volt. Úgyhogy ez az osszetételen múlik inkább.
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nem csak a kiló számít. Ha nagyjából ugyanolyan arányban oszlik el a súly rajtad, illetve arányaiban nem változik sokat a zsír-izom arány, akkor lehet.
De nem mindegy, hogy 56 kilósan pl. arányos alkatú, esetleg 1-2 kg felesleggel rendelkező voltál, vagy 56 kilósan arányos, izmos, sportos alakkal rendelkeztél.
3/3 anonim válasza:
Jóval többet nyomok mint két éve, elkezdtem tornázni, a súlyom nem igazán változott, még is simán beleférek a régebbi nadrágjaimba amiket kisebb súllyal hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!