Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha újra lefogynék vékony...

Ha újra lefogynék vékony csajszi lennék, és nem duci mint most ujra keresnének a pasik?

Figyelt kérdés

Biztos van valami igazság alapja amit irok tudom magamrol mikor 1évvel ez előtt vékony voltam (163cm-53kiló) akkor kerestek a pasik,randira hivtak stb...

amiután meghiztam duci lettem,azota nem keres egyik sem, vagy ha keres is átb*sz.. és biztos most azért nem keresnek mert fogynom kéne!

Proba szerencse,

Ti veletek csajok volt ilyen a fogyás mindent meghatározott?

2014. ápr. 26. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok, de így is átvertek már nem egyszer!
2014. ápr. 26. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése.

Én pasi létemre túlsúlyos vagyok már gyerekkorom óta és ugye engem maximum azok a csajok vesznek észre akiket ismerek, de idegeneknél esélyem sincs, persze ismerősnél sem max barátság, de most hogy leadtam 20 kilót vagy is már többnél vagyok már jobban észrevesznek, jobb ruháim vannak, meg persze az önbizalmam is növekedett ennek köszönhetően. Van még mit leadnom az nem kérdés de már észrevettem hogy jobban viszonyulnak hozzám azok is akikkel csak köszönő viszonyban vagyok pl munkahelyen.

2014. ápr. 26. 16:39
 3/12 A kérdező kommentje:
ezek szerint jelent valamit még is ahogy irtad utolsó kivettem a válaszodbol,pontosan erre lettem volna kíváncsi! Köszi.
2014. ápr. 26. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen, az egészséget és termékenységet sugalló külsőre bukunk (ösztönösen), nem a hormonzavart sugárzó külsőre.

Mégis érthetetlen módon többet számít a belső, hogy egy törődő, gondoskodó és kedves nő legyen mellettünk ne pedig egy féltékenykedő hisztéria.

Az értékes, intelligens nőknek pedig biztosítunk lehetőséget, programokat hogy a testi egészség terén is toppon legyenek!

2014. ápr. 26. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem az elhízással volt a bajom, hanem voltak időszakok amikor vékonyabb voltam, mint az már szépnek mondható.

Mivel magamnak se tetszettem, így nyilván önbizalmam se volt annyi.. És ez az ami lényegesebb igazából. A kisugárzás. Nem az a pár plusz kiló.

Hidd el, ha valaki szeret, akkor nem ezt fogja rajtad észrevenni.

Ezzel most nem azt mondom, hogy ne tegyél semmit annak érdekében, hogy újra a 'régi' legyél, csak, hogy ez azért nem 'mindent meghatározó'.

Mondom, én úgy vagyok vele, hogy ha egy pasi ilyen miatt elhagy, akkor az menjen is a fenébe. Nem érdemel meg.

Nem csak akkor kell szeretni a másikat, mikor a legtökéletesebb, és mikor a legjobb formáját hozza. Az igazi szeretet pont arról ismerhető fel, hogy akkor is kitart, ha minden ellene van. :-)

Szerintem nálad az van, hogy most eleve nem vagy elégedett a külsőddel és ezt megérzik rajtad a férfiak.

Bár, nem tudom mennyit híztál.

Nekem is volt már ilyen eset, mint neked. Aztán visszahíztam amit leadtam, jó alakom lett, és akkor utána már rögtön jöttek. Persze, akkor már nem kellettek. Az ilyenek csak a testiségre mennek, nem arra, hogy tényleg szeretnének téged megismerni, veled lenni, tervezni.

Egy átlagosabb kinézetű ember is megszerettetheti magát a személyiségével, míg egy nagyon jóképű (szép) ember is meg tudja magát utáltatni.

De lehet csak a sors fintora, hogy azóta pont olyan emberekkel hozott össze a sors, akik komolytalanok.

Tégy úgy, ahogy Neked jól esik, és tetszik, aztán majd eljön az, aki megszeret olyannak, amilyen vagy! :)

2014. ápr. 26. 18:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó mindent köszönök egyszerűen fantasztikus amit írtál!!!:)))
2014. ápr. 26. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Tényleg a kisugárzáson múlik minden, meg azon, hogy hogyan érzed magad.:)

Én nagyon sokáig voltam túlsúlyos, én emiatt nem is törődtem a külsőmmel, öltözködésemmel úgy igazán, noha az arcom az azért nem csúnya. Egy darab udvarlóm nem volt, észre se vett senki.

Aztán lefogytam. Már diéta alatt, amikor egy 8-10 kg lement, kezdtem csinosabban öltözni, jobban érezni magam.

Természetesen egyre több pasi vett észre.

Aztán nálam is volt olyan nyáron, hogy azért már a túl vékony kategóriát kezdtem súrolni, az volt 51 kg. (66ról indultam) Azért lebarnulva a napon, komolyan néztem ki, olyan jó színem soha nem volt még. Pedig előtte inkább nyáron is kuksoltam otthon, és bújkáltam a nap elől:D

Aztán most visszaszedtem párat mert izmosodni szeretnék, 58 kg vagyok. ( majd most 4 kgot akarok fogyni csak zsírból. 1,5-2 hónap alatt)

Így, 58 kg-osan is érdeklem a férfiakat, pedig mikor anno voltam ennyi, akkor soknak éreztem. (bár most is kicsit annak tartom).De még mindig úgy vagyok vele, hogy csinos vagyok, kövér se vagyok, csinosan öltözöm. Az önbizalom megmaradt, és az udvarlók is.:)

2014. ápr. 26. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Aki tulsulyos az igenytelen, ez az igazsag.
2014. ápr. 27. 00:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Igénytelen = beteg, de hát jah.
2014. ápr. 27. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem kell ítélkezni, nem ismerjük, és nem tudhatjuk hogyan jutott oda, ahol most tart.

Kérdező, ne törődj senkivel, csak magaddal :) Sokan nincsenek megelégedve magukkal és elégtételnek veszik, ha valahogyan levezethetik a feszültséget.

2014. ápr. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!