Ha újra lefogynék vékony csajszi lennék, és nem duci mint most ujra keresnének a pasik?
Biztos van valami igazság alapja amit irok tudom magamrol mikor 1évvel ez előtt vékony voltam (163cm-53kiló) akkor kerestek a pasik,randira hivtak stb...
amiután meghiztam duci lettem,azota nem keres egyik sem, vagy ha keres is átb*sz.. és biztos most azért nem keresnek mert fogynom kéne!
Proba szerencse,
Ti veletek csajok volt ilyen a fogyás mindent meghatározott?
Nem tudok nem ítélkezni azok fölött akik nem fogják fel, hogy csak 10 millió magyart tesznek BETEGGÉ csak Magyarországon.
Az elhízás nem egy idióta választás, hanem a rohadt betegségipar által kitervelt krónikus betegség. Aki ezt nem tudja megérteni, az már alapból ezért ne nézze le kövérebb (betegebb) honfitársait, mert agyhalottként leigénytelenezni valakit kissé nevetséges. :)
Akkor meg ne hát jahjázz! Az igénytelenség amúgy nem itt kezdődik.
Nem csoda, hogy manapság már nincsen egy csepp önbizalmuk sem a kövérebb embereknek. Na meg a nagyon soványaknak se.
Ránéznek, és ítélkeznek. "De csúnya". Közben az ég világon nem is tud róla semmit... ezek külsőségek.. aki ilyen alapján ítél, az felszínes, és magát minősíti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!