Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha újra lefogynék vékony...

Ha újra lefogynék vékony csajszi lennék, és nem duci mint most ujra keresnének a pasik?

Figyelt kérdés

Biztos van valami igazság alapja amit irok tudom magamrol mikor 1évvel ez előtt vékony voltam (163cm-53kiló) akkor kerestek a pasik,randira hivtak stb...

amiután meghiztam duci lettem,azota nem keres egyik sem, vagy ha keres is átb*sz.. és biztos most azért nem keresnek mert fogynom kéne!

Proba szerencse,

Ti veletek csajok volt ilyen a fogyás mindent meghatározott?

2014. ápr. 26. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudok nem ítélkezni azok fölött akik nem fogják fel, hogy csak 10 millió magyart tesznek BETEGGÉ csak Magyarországon.

Az elhízás nem egy idióta választás, hanem a rohadt betegségipar által kitervelt krónikus betegség. Aki ezt nem tudja megérteni, az már alapból ezért ne nézze le kövérebb (betegebb) honfitársait, mert agyhalottként leigénytelenezni valakit kissé nevetséges. :)

2014. ápr. 27. 15:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Akkor meg ne hát jahjázz! Az igénytelenség amúgy nem itt kezdődik.

Nem csoda, hogy manapság már nincsen egy csepp önbizalmuk sem a kövérebb embereknek. Na meg a nagyon soványaknak se.

Ránéznek, és ítélkeznek. "De csúnya". Közben az ég világon nem is tud róla semmit... ezek külsőségek.. aki ilyen alapján ítél, az felszínes, és magát minősíti!

2014. ápr. 27. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!