Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hagyom abba? Miért...

Miért hagyom abba? Miért nincs több erőm fogyizni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és súlyproblémákkal küzdök. 174cm, 89 kg. Tudom borzalmas. Szinte minden fogyókúrát kipróbáltam. Volt hogy segített, volt hogy nem. A legjobban az egészséges étkezés, és a rendszere mozgás vált be. :)

VISZONT az a bajom, hogy akár hogy küzdök, bármilyen módszert találok ki feladom. NEm tudom hosszú távon csinálni... Ezen lehet valahogy változtatni ? nem szeretek tükörbe nézni...köszi előre is

Légyszí kíméljetek a bunkó megjegyzésektől.

2010. jan. 12. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
mos ez mi ''miért hagyom abba?'' miért nincs eröm fogyizni? a valaaszt mar megvalaszoltad magadnak mert nincs erod komolyan ugy utalom az enyi hulye kerdezot...
2010. jan. 12. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló. Jó lenne ha kicsit visszavennél az arcodból. :)

Kérdező: itt komoly életmód váltásról van szó. Mindig amikor abba akarod hagyni, ülj le egy picit, és gondold át újra. Emlékeztesd magad, hogy mi a célod, és hogy miért szeretnéd elérni azt. Hátha segít.

2010. jan. 12. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát igen, a szép eredményt nem is elérni, hanem megtartani a nehéz. Kezded magad jól érezni megint a bőrödben, így ha társasággal, családdal jönnek a zabálós lehetőségek, könnyű rántani egyet a vállunkon és jól bezabálni. 1-2 ilyen alkalom után meg már azt veszed észre, hogy visszatértél az eredeti étkezésekhez, jönnek a kilók, akkor már aerobicozni se jár szívesen az ember...sok gebe, izmos nő az öltözőben, pfujj...;)

Én azt mondom, fogyj le vmilyen módszerrel (szerintem kb bármi megteszi az éhezésen kívül), aztán ha abbahagyod és észreveszed h visszajött 2kiló, akkor 2 napig nem vacsizol, máris jobb lesz. Én kb ennyire figyelek oda az étkezésemre amióta lefogytam, és 6hónap alatt (megjegyzem, karácsony után vagyunk ;)) 2kilót híztam, ezt a súlyomat tartom. Próbáld ki, tényleg csak egy nagyon picit kell odafigyelni, de azt még idejében. Nem 10kilóval később észbe kapni! Sok sikert kívánok Neked, 17 vagy, kijár hogy jól érezd magad a bőrödben!!

2010. jan. 12. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen a segítséget !
2010. jan. 13. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!