Milyen fogyasztószerek vannak vagy fogyókúrák amik hatásosak is? 'évig szoptattam most neki állok fogyizni, de hatásosat szeretnék
Elso korben en csinalnek egy tisztito kurat es csak utana kezdenek neki a "fogyokuranak"
Elotte semmikepp se.
Lebojt egy hetig,vagy ami nagyon egezseges az az alga!! rengeteg vitamin is van benne.Egy het utan pedig kezdodhet a dieta es a testmozgas. Sztem mind a kettore szukseg van.
En is szoptatas utan vagyok,nehezebben mennek le a kilok mint szules elott. Nem eszem szenhidratot cuktor. 6 utan csak viz..
Emelett en a kaloriakat is szamolom. -7kg nal tartok :)
meg 7 kg van hatra,most stagnal a sulyom,de majd beindul egyszer. Most tobbet tornazom mozgok,h hatha beindul hamarabb.
Reggel fel ora szobabicaj,majd ebed utan mindennap Rubint Reka 2X20perc, aztan este fel ora szobabicaj.. amit most noveltem 1 orara.
Csodaszer = akaratero es kitartas
léböjt = lehető legnagyobb baromság
6 után csak víz = kisebb baromság, de az.
Egy dietetikus személyi edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!