Akik fogynak fél-1 kilót hetente, egy napirendet írnának nekem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 13:51
1/6 anonim válasza:
milyen napirendet szeretnél? szálkásító étrend, heti 3-5 óra kardio
3/6 A kérdező kommentje:
igen, napirend. Bár leszűkítve az étrendre és a testmozgásra vagyok kíváncsi. Azért írtam napirendet, mert nem mindegy, hogy valaki fizikai vagy szellemi munkát végez, és amellett fut háromnegyed órát naponta.
2014. aug. 5. 14:18
4/6 anonim válasza:
kal/szénh/zsír/fehérje bevitel: kaloriabazis-sal
mozgás: 30-35p futás, ue. erősítés kb.
szellemi munka 8 órában naponta
5/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. aug. 5. 14:33
6/6 anonim válasza:
Ülőmunka.napi egy óra séta.és nem eszem a következőket:kenyér, édesség,méz, nasi, tésztaféle, rizs, burgonya, húsok, olaj.só nagyon kevés mennyiségben.
Amit eszek:friss zöldség és gyümölcs,ezek közül, zöldborsó,zöldbab,cukkini,paradicsom ,paprika, uborka, hagyma, barack, dinnye, málna, szeder, alma, körte,tojás csak főve, joghurt, tej, kemény sajtok. nem tudom h mennyit fogyok, engem nem hoz lázzba a leadott kilók száma, inkább az ha látom a saját szememmel az eredményt...és látom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!