Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1hete keztem a fogyókúrámat.2k...

1hete keztem a fogyókúrámat.2kg már lement. Viszont azóta pocsék a közérzetem, és elég gyakran fáj a fejem is. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Úgyérzem maga mint egy mosott rongy és folyton aludhatnékom van,fejem széthasad stb...hasam estefelé folyton korog pedig én úgyérzem hogy eleget ettem aznap.
2010. jan. 11. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Talán fosul csinálod.
2010. jan. 11. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem tán valami hashajtóval csináltad, vagy valami döglött patkány szagú csoda teával. Ha hashajtással érted el, na jól kib......tál magaddal. Kiment belőled az összes ásványi anyag, meg nyomelem. Válaszolj kérlek.
2010. jan. 11. 20:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem szedtem be és nem is hashajtóztam.És ez a 2kg engem is sokkolt:S
2010. jan. 11. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindig igyál sok vizet!!! Amúgy a fogyókúrák gyakori mellékhatása a fejfájás. Sportolj, attól a vérkeringésed is javul, arról nem beszélve, hogy gyorsabb és tartósabb eredményt érsz el.
2010. jan. 11. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem eszel? Megsúgom, ezek a fajta fogyókúrák komoly emésztőszervi betegségekhez vezethetnek.
2010. jan. 11. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
ha nem eszel, legalább valami vitamint nyomjál magadba
2010. jan. 11. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad,hány kilóból ment le a 2kg.

Nekem egészségügyi okokból hamar kellett fogynom és 8 nap alatt 6 kilót adtam le.Drasztikus fogyóval,amit senkinek sem ajánlok!

DE!Sok kilóból,mint ahogyan nekem is volt, könnyebb 1 hét alatt a 2kg,mint ha az utolsó 4ből szeretnél fogyni!Ez a 2 kg lehet a víz is,ami rajtad volt(akár).

2010. jan. 11. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok!

És az éhségtől lehetnek ilyen tüneteid,milyen fogyót csinálsz?

2010. jan. 11. 22:03
 9/10 A kérdező kommentje:
64kg-ról keztem.Amúgy nem csinálok semmiféle fogyókúrát mindössze annyi hogy kevesebet eszem mint azelőtt és semmi édesség vagy cukros lötyi.
2010. jan. 12. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pedig nehezebben viseli a szervezeted a nasik elhagyását.Sok sikert és nagyon sok kitartást kívánok neked!
2010. jan. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!