Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy ennyire...

Mi lehet az oka, hogy ennyire ugrál a sulyom, és ilyen gyorsan változnak a méreteim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 éves vagyok, 170 centi, kb 63 kilo. Fogyokuràzni nem szoktam, inkàbb odafigyelek az étkezésemre, a mozgàsra, ami egy 20 honapos gyerkoccel és egy maratoni futo férjjel nem nehéz :) A kisfiam miatt is szinte mindig zoldséget, gyumolcsot fogyasztunk, fehér husokat, halat, semmi édesség, és naponta teszek vele 2-3 orànyi sétàt..

Noszoval a problémàm, ami màr jo néhàny honapja fennàll: 3 féle (!!!) ruhaméretbol àll a szekrényem, 38, 40, 42..Pl hétfon reggel simàn fel tudom huzni a 38 as farmerom, màsnap reggel ( jelzem, reggeli wc stb utàn;))csak a 42 es jon ràm, harmadnap pedig a 40 es..Es ez igy megy naprol napra, hol az egyik, hol a màsik...tegnapelott vettem egy mellényt, aznap délutàn felprobàltam,nagyon jol àllt rajtam, màsnap délben ujra felvettem, begombolni sem tudtam!!! Ma ujra magamra huztam, ma lotyog....A sulyom is napi 2-3 kiloval konyebb, màsnap 4-gyel nehezebb, ràkovetkezo nap pedig szinten konyebb pàr kiloval..Gondoltam màr arra is, hogy talàn vizesedek, ( napi kb màsfél liert vizet megiszok), szedek gyogynovényes un. " vizhajto" kapszulàt, de ugyanigy ugràl a sulyom, és ugyanigy ki kell reggelente totozni, ma vajon melyik méretu ruhàimba tudok beleférni..

Mit gondoltok, ez mitol lehet? Szerintem nagyon nem normàlis!!

Koszi elore mindenkinek a vàlaszt!

2010. jan. 11. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem súlyugrálás, valamitől felpuffadol. Valamilyen ételallergiád lehet. Például fruktóz, laktóz, ami bizony okozhat ilyen tüneteket. Vagy emésztési problémád lehet.
2010. jan. 11. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
2 ruhaméret különbséget nem valószínű, hogy a felpuffadás okoz. 4 kilót meg nem tud rádobni valami puffasztó kaja. Vannak olyan emberek, akiknek ennyire ugrál a súlyuk. Én olyanokat is ismerek, akiknek 10 kilók ugrálnak ide-oda ugyanolyan életmód mellett. Más is megiszik ennyi vizet, de nincs ekkora különbség. Szerintem is kérdezz meg egy orvost...
2010. jan. 12. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!