Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez a szénhidrátmentes...

Milyen ez a szénhidrátmentes liszt? Mi van benne?

Figyelt kérdés
Kenyeret, hogy lehet szénhidrátmentesen elkészíteni? Vagy mit tesznek bele helyette?
2010. jan. 11. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:

az nem mentes, csak csökkentett szénhidrát tartalmú. lehet venni ilyen lisztkeverékeket. pontosan nem tudom mi van benne, de a zacskóra biztosan rá van írva. de jó pl a tönköly liszt is. Kenyeret nem lehet szénhidrátmentesre csinálni, mivel búzából van. ha nem akarsz szénhidrátot enni, akkor le kell mondanod róla. még sajnos nem találták fel a mentes kenyeret:)

egy cukorbeteg...

2010. jan. 11. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:
persze, én is egészségesen próbálok étkezni, de ezen a szénhidrátmentes liszten jót röhögtem. ezért sem értem, mire érti Norbika a szénhidrátmenteset. vagy mit tesz bele. a tönköly a legjobb nem ez a mü dolog. csak mert ma olvastam, hogy Dubaiban evvel akar hóditani.
2010. jan. 11. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
hát, már mindent kipróbál. lehet fogy a pénzük...:)
2010. jan. 11. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem van itthon, szénhidrátcsökkentett liszt, most néztem meg, 100g-ban 37g szénhidrát van. Elég finom sütiket szoktam belőle csinálni, és fogyok. Ha jól tudom, sikér van benne főleg (nem biztos)
2010. jan. 11. 16:12
 5/9 A kérdező kommentje:
megnéznéd nekem légy szives mit tartalmaz? nagyon kíváncsi vagyok rá! köszi
2010. jan. 11. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Föleg szójátval helyettesitenek egy részt, akkor kevés a szénhidrát benne, dsak éppen sokkal károsabb, mint a normál lisz. Létezik CSAK szójából készült liszt is, az teljesen szénhidrátmentes.
2010. jan. 11. 16:18
 7/9 A kérdező kommentje:
én ugy tudom, hogy szóját egy hónapban egyszer szabad enni, mert nem egészséges
2010. jan. 11. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
hm, tényleg van szójaliszt:) mondjuk a sok fehérje sem tesz jót...
2010. jan. 11. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem: búzaglutén, cellulóz rost, szójafehérje izolátum, pálmaolaj, búzaliszt, zsírsavak mono- és digliceridjei, szójaliszt, kálium-szulfát, aszkorbinsav, l-cisztein, búzakorpa, inzulin.

Nos, nagyrészt ezért nem eszem belőle túl gyakran. Az egy dolog, hogy az összetevők többsége rosszabbul hangzik, mint amilyen, de nem tudom, ki szeret ilyen kotyvalékot enni. Inkább zabpehelyliszttel helyettesítem (olcsóbb, és annak is alacsony a glikémiás indexe), viszont nem tudom, hogy cukorbetegeknek is jó-e)

2010. jan. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!