Ha csak úgy elkezdem a fegyencedzért, hogy pl hájas vagyok, akkor lefogyok, vagy az egész átalakul izommá? és akkor ugyanakkora leszek csak izmos?
- A fegyencedzéstől magában nem fogysz le. (Helyes étkezéssel kiegészítve már inkább, főleg ha kiegészíted aerob edzéssel.)
- A zsír nem alakul izommá.
- Zsírégetés közben nem növelhető számottevően izom. (Egyesek szerint semennyire, de én magamon azt tapasztalom, hogy - mivel teljesen kezdő vagyok - az elején tudtam erősödni, miközben fogytam. Most már egy ideje stagnálok, vagy legalábbis nagyon lassan fejlődök.)
Tehát ebből következik, hogy ha lefogysz, akkor valószínűleg vékony leszel, maximum egy kicsit tudsz izmosodni. A fogyás után tömegnövelő étrenddel tudsz majd izmot felszedni.
Jól megválaszolták előttem. A kérdés olyan szempontból értelmetlen, hiányos, hogy nem írtad mit és hogyan eszel. Pedig az a lényeg és attól függ a fogyás/izmosodás.
Milyen jó lenne, ha a zsírból izom lenne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!