Az otthoni torna ér valamit, vagy bohóckodás az egész?
Evészavarból gyógyulgatok, nincsen túlsúlyom, 167 centihez vagyok körülbelül 48 kg, viszont a testzsírszázalékom valószínűleg egész magas lehet, így az összhatás rossz, löttyedt vagyok, ezen szeretnék javítani. (Nem akarok óriási változást, tudom, hogy nem leszek fitness modell, de picit jobban akarok kinézni.) Próbálok normálisan táplálkozni, viszont kalóriát nem számolok (visszahúzna az evészavarba, így nem merek), illetve elég gyakran becsúszik valami tiltott dolog, de anno falásrohamokkal küzdöttem, ahhoz képest azért a jelenlegi táplálkozásom jobb. Heti hatszor futok/biciklizek, ugyanennyiszer tornázok, de nem vagyok benne biztos, hogy az utóbbi ér-e egyáltalán valamit formásodás szempontjából. Kondiba jelenleg nincs lehetőségem eljárni.
Bocsánat a sok süket dumáért, de hátha végigolvassa valaki és pontosabb választ tud adni.
Én tíz kilót adtam le napi egy óra tánc-futás kombóval.
Aztán elmentem önvédelmire, meg csapatsportokra, amik sokkal jobban estek, volt cél, meg vicces volt az edzés - főleg, mert nem vettük halálos komolyan.
De dettó, mint te - anorexiás lettem, most szenvedek, mert plötyi vagyok (pedig akkor de jól néztem ki... mindegy), de az a két edzés megszűnt már, így keresnem kéne valami újat.
Párommal szoktunk még tekerni (elég jól viseli a kajazavaromat, le a kalappal előtte, bár néha aggódik, félt), túrázni.
Igazából úsznom kéne, mert imádom a vizet. :)
Jól mondta az előző, csak attól függ, hogy Te hogy állsz hozzá. Én már több mint egy éve rendszeresen tornázom itthon, és nagyon megszerettem! Igénylem és hiányzik, ha egy pár napig nincs időm / lehetőségem tornázni. Már csak a futást kellene ugyanennyire megszeretnem, azzal még hadilábon állok... :D
(Egyébként otthoni edzéshez csak ajánlani tudom a FitnessBlendert, én mindig arra tornázom. Ha érdekel, nyugodtan írj privit. :))
aki ért az edzéshez,mert megtanulta a sok éves edzései alatt,az otthon egyedül,eszközök nélkül is boldogulni fog.
de egy olyan cselekvéstől amihez nem értesz eredményt elvárni nem túl logikus,vagy legalábbis sokkal nehezebb saját káron megtanulni,hogy mi a jó és mi a rossz módszer.
mi működik és mi nem,mert nincsen kontroll,nincsen viszonyítás.
a fegyencedzést viszonylag sokan csinálják,blogolnak is róla,rengeteg kérdés itt is van a sport mozgásban,azt elkezdheted ha otthon edzel.
2 részes könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!