Ez jó lesz vacsira? Meg úgy az egész nap?
Készülök enni 3 főtt tojást kb. 8-10 deka füstölt lazaccal. Eléggé eltelít, de ugye ez nem kevés?
Reggelire ettem kb. 40-50g gluténmentes biomüzlit mandulatejjel, meg egy kávét stéviával (minden nap ezt eszem)
Délelőtt ettem 20 deka málnát.
Ebédre megegettem egy kisebb grillcsirke felét mixsalátával (nem tettem rá semmit, szeretem így magában a salátát)
Délután ettem kb. 40 g magot (kesudió, dió, mogyoró), 25 deka sárgadinnyét és kb. 20 deka cseresznyét.
Jó lesz így, a vacsival?
Köszi!
25 dkg sárgadinnye - kb. 25 g cukor
20 dkg cseresznye - kb. 28 g cukor
Tehát délután megettél több mint 5 dkg cukrot fogyókúraképpen. Nem jó, diéta alatt csak mértékkel eszünk gyümölcsöt, akkor is a kevésbé édeseket, és inkább délelőtt, vagy edzés után. Ha a bioműzliben vannak aszalt gyümölcsök, akkor szintén nem túl diétás. A műzli tág fogalom, mindenféle lehet benne. Ha pl. zabpehely, és hasonlókból áll csak, akkor akár jó is lehet. Az olajos magokkal is óvatosan, 40 g az 200-250 kcal simán megvan.
A tojás lazaccal, csirke salátával rendben van. Jobb lenne a többi étkezésre is hasonlót enni, kora délutánig mehet mellé szénhidrát tartalmú köret is.
Jól mondják rengeteg a gyümölcs, reggelire bőven elég. A zöldségeket helyezd előtérbe.
Amúgy falnak megyek az ilyenkérdésektől, mert hiába ettél ma jól ha tegnap vagy holnap bezabálsz egy fél disznót... (általánoságban mondom nem célzás :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!