160cm lánynak mi a normális súly? 70kg nagyon sok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 18:57
11/13 anonim válasza:
Én is 70 kg vagyok, csak 174 cm és én kicsit soknak látom magam, nem akarlak bántani de szerintem fogynod kéne kicsit :)
12/13 anonim válasza:
Sok, ekkora túlsúly már nem egészséges, hosszú és rövid távon is jobban jársz, ha lefogysz.
Én 60 kg vagyok, sokat edzek (ami nem merül ki némi kis kardióba, súlyzózok illetve saját testsúllyal csinálom a dolgom), izmos vagyok, de még mindig van rajtam zsír, lenne mitől megszabadulni.
Szerintem 8-10 kilót neked is le kellene adnod.
13/13 anonim válasza:
belefér :)
és igazad van, nem kell 10en kilókat, amit tervezel, annyi elég :)
én is 160 vagyok, de sajnos 77kg... :( nekem 57 az álom, de már megelégednék azzal is, ha 6ossal kezdődne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!