Mit ajánlanátok vacsira, vagy késő délutánra ha szeretnék pár kilót fogyni?
Figyelt kérdés
A nassolásról lemondtam,de drasztikus fogyókúrába nem szeretnék belevágni.Kevesebbet eszek mindenből,de ugyanazt amit eddig,plusz beiktattam a gyümölcsöket és igyekszem este nem nagyon enni,de valami mégis kellene,mert korgó gyomorral képtelen vagyok lefeküdni.170/70 27/L2010. jan. 10. 21:55
2/9 anonim válasza:
vagy paradicsomot, üres rizst, rizibizit :S
3/9 anonim válasza:
Natúr joghurt, kefír. Nyers sárgarépa.
4/9 anonim válasza:
Zöldségfélékböl készült salátákat
5/9 anonim válasza:
Szerintem akár még egy pár szelet sovány sajt is belefér, vagy egy kis pipimell salátával. Én olyan típus vagyok, aki inkább este tud enni, napközben kevéssel is beérem.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Gyümölcs nem nagyon jött be,mert csak savat csinál,ezáltal még éhesebb leszek.Én ilyenekre gondoltam hogy puffasztott búza vagy rizs,abonet,ami felszívná a gyomorsavat,vagy müzli,gondolom ezek nem hizlalnak.
2010. jan. 10. 22:37
7/9 anonim válasza:
Nálam a 12%-os tejföl és sovány túró összekeverve (esetleg ebbe még egy paradicsom) jött nagyon be! :)
8/9 anonim válasza:
Puffasztott és abonet nem hízlal, de én meg nem bírnám enni :(
9/9 anonim válasza:
Zöldségek nyersen vagy párolva, mellé sovány husi. És persze sok víz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!