Össze vagyok zavarodva. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
163 cm vagyok, 54 kg 15/l. Mar kb 2 éve 600-1000 kcal eszek meg egy nap, nem fogyókúra miatt, hanem mert ennyi fér belém. Mostanában probalok 1-1,5 l vizet meginni, de idaig volt hogy egy nap egy poharral ha megittam. Az emesztesem nagyon rossz, negy-ot naponta tudok -wczni. Leszeretnek adni ot kilot, de most ahhoz hogy fogyjak tobbet kellene ennem? Vagy mivel tudom helyretenni az emesztesemet? Hány kaloriát kellene elfogyasztanom? hozza naponta egy orat futni is szoktam, és mint már írtam 5 kilonak le kéne mennie2014. júl. 27. 19:06
1/3 anonim válasza:
Látszik, hogy össze vagy zavarodva. Ez a testsúly teljesen rendben van. Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan mérted és számoltad-e a bevitt kalóriamennyiséget vagy csak úgy ránézésre. Mindenesetre sokkal több növényi rostot kell bevinni a megfelelő bélműködés biztosításához (korpa, zöldség, gyümölcs) és lehetőleg mellőzni a tömény kajákat, helyette magas víztartalmú kell: főzelékek, ivólevek,erjesztéssel készült tejtermék.
2/3 A kérdező kommentje:
A hasamon van zsír, legfőképpen attól szeretnék megszabadulni. Hát nem számoltam pontosan, de ketto szelet kenyer, raja felvágottal nem hiszem hogy tobb mint 600 kcal, és sokszor volt annyi a napi adag.
Köszönöm, próbálok ilyenekből enni többet!:)
2014. júl. 27. 19:35
3/3 anonim válasza:
Próbálj napi 4-6-szor enni, és egyél sok zöldséget a rostok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!