Hogyan készítsem el a zabpehlyet, hogy ehető legyen?
Én úgy eszem, zabpehelyre öntök vizet, ezt leszűröm, aztán bele kis tálba és mellé vágok egy almát, aztán egy kanál zabpehely egy kis harapás alma
én úgy csináltam az elején, hogy 30gr-mot ettem belőle, még megszoktam az ízét, most már 100-at is megeszek, úgy hogy jól esik
1 rész zabpehely, 1 rész víz, 1 rész tej
mind összeöntöd
folyamatosan kevergetve közepes tűzön elkészíted, amíg jó nem lesz az állaga
csak vízzel készítve sose lesz jó íze
Vízzel tényleg nem annyira finom. Egyébként gyümölcsökkel nagyon jól fel lehet dobni. Reggel még nyugodtan lehet enni gyümölcsöt, nem lesz semmi baj belőle. Meg ha gyümölcsöt használsz, akár az édesítő el is hagyható, vagy minimalizálható a mennyisége.
Mondjuk tejjek finomabb, legalább a folyadék fele legyen tej, hogy jobb íze legyen. Én tejjel csinálom, így finom, és mégsem olyan egészségtelen, mint a pékáruk. Sokféle gyümölcsöt tettem már bele, a kedvencem az alma és a barack, de bármilyen idéngyümölccsel finom lehet.
HAsználj tejet.
Tej
Édesítő
Z.Pehely
Vanília aroma
Zselatin.
Én ezeket teszem bele, és a fogyókúrás étrendben is elfogadható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!