Melyik a legjobb méregtelenítés?
Szia!
Énis olvastam arról,aztán háziorvosom eltanácsolt tőle,azt mondta iszonyú kín az egész:/
nekem javasolta a mályva teát,mondta h kicsit megfog hajtani,hát tényleg hasmenésem volt,addig amig ittam.
azóta lemondtam minden ilyen hasmenéses dologról és azóta csak zöld teát iszok (napi 1-2 bögre) meg csalán tea minden nap.
ami még nagyon jó,és én ezt az allergiám miatt is szedem,az az alga por . nekem asszem ilyen wellingstar(ha jól emlékszem a nevére)az van,az 9 ezer ft volt,de 2 hónapra elég , 1200nyomelem,vitamin stb. van benne, egyrészt,nekem jobb lett tőle az emésztésem,fogytam is pár kg-t és sokkal kevesebbszer vok beteg.
de ha nem akarsz költségedkedni,akkor csalán tea (de szigorúan napi 1 filter)meg zöld tea(abból napi 1-2)
ami még anyagcseregyorsító és zsírlebontó az a citrom.
én konditerembe szoktam inni, kifacsarok 1 felet és azt fél literes csapvízhez hozzáöntöm és azt iszogatom,de csakis szívószállal,mert tönkre teszi a fogzománcot.
remélem tudtam segíteni:)
sok sikert a továbbiakban:)
17/L
Ismét egy hülye tévhit. Olyan, hogy anyagcsere gyorsító, olyan nincs!!!!!!! Az anyagcserét a pajzsmirigy hormon szabályozza, és aszerint jár el, hogy milyen gyakran kap a szervezet táplálékot. Ha valaki 6-szor eszik keveset egy nanp 3 óránként, akkor az anyagcsere felgyorsul, mert úgy érzi fel kell dolgoznia a táplálékot 3 óra alatt, hiszen jön a következő adag.
Ha nem eszünk 12 órán keresztül , akkor lelassul az anyagcsere, mert a szervezet egyetlen szempontja a túlélés!!! 12 óráig be kell érnie azzal amit kapott, tehát lassul az emésztés.
A különböző "anyagcsere gyorsító" teák semmi mást nem csinálnak, mint izgatják a bélfalat, amire az gyorsabb összehúzódásokkal reagál. Ezáltal emésztetlenül távozik a táplálék, tehát hasmenést okoz. A hasmenés baromi egészsgételen, dehidratálja (kiszárítja) a szervezetet, lemosssa a bélbolyhokat, aminek rengetek következménye lehet. A gyors bélmozgásra a szervezet önálló bélmozgási rendszere elkezdi lassítani magát, aminek az lesz a következménye, hogy a tea utáni hasmenések után, ha nem iszod a teát székrekedésed lesz...
Szóval anyagcserét gyorsítani rendszeres étkezéssel lehet... napi 5-6 étkezés, 2-3 óránként...
Minden más hazugság, és káros. Ha hiszitek, ha nem.
A legjobb méregtelenítés ha izzadsz, ilyenkor kiizadod a méreganyagokat vagy ha rostokban dús ételeket eszel, sok zöldslget, az ktiszítja a méreganyagokat a belekből, viszont van egy csodálatos növény az aloe vera, ami rengeteg vitamint, ásvényi anyagot és fitokatív összetevőket tartalmaz, ami nélkülözhetelen az emberi szervezet számára és ez a csodálatos aloe vera sejtszinten képesméregteleníteni, úgy hogy közben táplálja s szervezete.
Ha többet akarsz megtudni róll, írd be a goggle-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!