Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Közületek szokott valaki...

Közületek szokott valaki fitnessblenderes videókra tornázni?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem. Rubint Rékát már kicsit unom, úgyhogy most bicikli meg futás mellé ezt kezdtem el csinálni. 3x csináltam végig az 1000 kcal-s edzést, hát kemény :)

Nektek van tapasztalatok? Mármint nyilván hatásos, diéta és kardio mellett főleg, de ennyi idő alatt lehet érezni a változást (fittség, erőnlét stb.)?

2014. júl. 20. 18:20
 1/2 A kérdező kommentje:
*mennyi
2014. júl. 20. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak az ő videóikat használom, mióta megtaláltam őket youtube-on. Előtte próbálkoztam másokkal is, de mióta fitnessblender videókat csinálok, rengeteget változást vettem észre magamon. Egy év elég volt arra, hogy most már szeressem azt, amit látok a tükörben.

Én csak ajánlani tudom őket, hatalmas a választékuk. Az ő videóikat felhasználva már csináltam két 8 hetes edzéstervet, amit nem lehet könnyűnek mondani, viszont látható eredményeket értem el vele.

2014. szept. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!