Közületek szokott valaki fitnessblenderes videókra tornázni?
Nemrég kezdtem. Rubint Rékát már kicsit unom, úgyhogy most bicikli meg futás mellé ezt kezdtem el csinálni. 3x csináltam végig az 1000 kcal-s edzést, hát kemény :)
Nektek van tapasztalatok? Mármint nyilván hatásos, diéta és kardio mellett főleg, de ennyi idő alatt lehet érezni a változást (fittség, erőnlét stb.)?
Én csak az ő videóikat használom, mióta megtaláltam őket youtube-on. Előtte próbálkoztam másokkal is, de mióta fitnessblender videókat csinálok, rengeteget változást vettem észre magamon. Egy év elég volt arra, hogy most már szeressem azt, amit látok a tükörben.
Én csak ajánlani tudom őket, hatalmas a választékuk. Az ő videóikat felhasználva már csináltam két 8 hetes edzéstervet, amit nem lehet könnyűnek mondani, viszont látható eredményeket értem el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!