Ha 3hétig napi 1csomag puffasztott rizset eszek (10szelet=360kaloria) és napi 3liter vizet iszok akkor mennyi mehet le? 3-4hét.
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 23:57
1/8 anonim válasza:
Hát nem sok, de az erőd végkép elhagy az biztos!!!
2/8 anonim válasza:
Na neee! ne csináld (szerintem)! tönkreteszed magad... biztos hallottad már a jojó-diéta kifejezést... na az lesz utána veled is és ez lesz a legkisebb bajod...és teljesen egyetértek a felettem szólóval is.
[bocsi, de rizst, nem rizset:D]
3/8 anonim válasza:
Na és ha túlélted a rizset, akkó mi lesz??? Azon kívül, hogy a szervezeted átáll koplaló üzemmódra, és lebontja az izmaidat, nem sok minden fog történni, jó gyenge leszel, ha minden jól megy el is ájulsz majd. De nagyon fel leszel dobódva attól az 5 kilótól amit ledobsz. Izom lesz ugyan, de neked erről fogalmad sincs. Mi a büdös francért nem tanultok meg táplálkozni??? Venni kéne néhány könyvet, és venni a fáradságot... Ja, hogy ma már nem divat olvasni? Akkó egyétek a rizset diétát...
4/8 anonim válasza:
Hát igen :) Kiéhezteted magad, aztán mikor már nem bírod majd zabálsz, és dupla annyi megy rád mint amennyit terveztél ledobni
5/8 anonim válasza:
Akkor két nap múlva elájulsz a leesett vércukorszinted miatt, és uzsgyi be a kórházba, ahol még egy klassz pszichológussal is találkozhatsz.
Miért nem fogjátok fel azt a három szót, hogy EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS + SPORT? :(
Én is voltam jócskán túlsúlyos, na de ez már nevetséges...
6/8 anonim válasza:
Csináld nyugodtan!
Saját hibájából tanul az ember.
De ne csodálkozz, ha a "diétád" után 2x annyi kg leszel.
7/8 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szoloknak!!!!Attól függ mennyi kg vagy most.Többöl több megy le, kevesebből meg ugye kevesebb.De azt tudnod kell hogy tényleg duplázotsz utána ha befejezted ezt a 360kcl-os "diétát".
8/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal, arról nem is beszélve, hogy elég kegyetlen és felelőtlen dolog a szervezetedtől 3 hétre szinte mindent megvonni...kell a fehérje, kell a zsír (igen), kellenek a vitaminok, ásványi anyagok, élelmi rostok, stb. a puffasztott rizsben gyakorlatilag csak szénhidrát van, nem lehet 3 hétig csak ezt enni. Ha már ilyen nagyon akarod ezt a 380-400 kcal-os diétát, akkor legalább vedd a fáradtságot, és állíts össze egy ilyen étrendet zöldségekből, húsból, és 2-3 szelet puffasztott rizsből (csak hogy ki ne maradjon...) jobban jársz, bár nem értem, mi sarkall ilyen hirtelen, drasztikus és átgondolatlan diétára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!