Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy kb hany kg-t tudnek...

Igy kb hany kg-t tudnek leadni, es kb mennyi ido alatt? (legyszi normalisoi valaszokat)

Figyelt kérdés

-napi 20km biciklizes (eleg emelkedos teruleten, es a legnehezebb fokozaton)

-oda figyeles az etrendre (napi 4-5x keveset, sok zoldseg , gyumolcs, kenyer es teszta felek teljesen kiiktatva, viszonylag sok csirkemell es lazac)

-napi 2.5-3l sima csapviz

-itthon kb 1-1.5 ora torna

180cm/67kg/17L

2014. júl. 17. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:

kalóriára számold ki,vedd ki a gyümölcsöt és a zsírbevitelre is figyelj,aztán majd meglátod.

heti fél kiló fogyás az ideális.

az első 2-3 hétben mehet le heti 1 kiló is.

ha ennél több megy le,akkor elrontottad és romlani fog a forma,ha nem emelsz a kalórián gyorsan.

2014. júl. 17. 23:56
 2/8 A kérdező kommentje:

koszonom! odafigyelek mindenre, es amugy a gyumolcsot miert kell kivennem? szenhjidrat tartalma miatt? (bocsi csak meg eletembe nem fogyoztam, es nemtudom :D)

igazabol gyorsan akartam lefogyni, koplalni akartam, de rajottem hogy annal rosszab nincs..alapbol az hogy ehezek, aztan utana 2nap alatt visszajon a 3szorosa.. igy maradtam ennel, igaz lassabb, de sokkal jobban igy lefogyni

2014. júl. 18. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:

diétában nincsen haszna a gyümölcsnek,a soknak meg végképp nincsen.

a gyümölcs az cukros víz,ezért édességnek tekinthető diéta alatt.

multivitamin megy helyette.

2014. júl. 18. 00:19
 4/8 A kérdező kommentje:
jaa ertem es koszonom a valaszt:)
2014. júl. 18. 00:25
 5/8 A kérdező kommentje:
es amugy a feherjet azt tok mind1 hogy mikent viszem be? ugy ertem hogy pl csirkemell helyett eszek sonkat vagy sajtot vagy ilyesmit?
2014. júl. 18. 00:31
 6/8 anonim ***** válasza:

végülis igen.

de az elsődleges fehérjék a húsok és a tojás.

persze minél többféle az állati fehérje forrás a nap folyamán annál jobb.

pl tojás,csirke,pulyka,bárány,nyúl,hal,marha.

de ez valójában részlet és persze pénztárca kérdés már,mert a legtöbben tojást meg csirkét esznek.

2014. júl. 18. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyedül a zöldségek fehérjetartalmát nem szokták számolni, mert azok többnyire nem teljes fehérjeforrások. Hús, tojás, sajt, túró, hal mind megfelel. Arra figyelj, hogy a sajtok általában elég zsírosan, ezzel számolj.
2014. júl. 18. 07:45
 8/8 A kérdező kommentje:

ertem koszonom:)

es ennek kb mennyi ido mulva lenne lathato eredmenye?:)

2014. júl. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!