Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt 5 kilot hogy...

2 hét alatt 5 kilot hogy tudnek leadni? Komoly valaszokat varok nagyon fontos!

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Már 500 ilyen kérdés volt, miért azt mondta az orvosod, hogy meghalsz ha nem adsz le annyi kilót 2 héten belül?

Talán jó lenne tudni a súlyodat is, meg a korod...

2014. ápr. 3. 14:07
 2/10 Andizsuzsi ***** válasza:
Ha csak a súlyodat szeretnéd csökkenteni, akkor vízhajtó és hashajtó hatású készítményekkel (ez vissza is fog jönni, amint iszol és eszel újra). Ha valóban fogyni szeretnél (zsírból), az nem fog sikerülni ennyi idő alatt.
2014. ápr. 3. 14:31
 3/10 anonim válasza:
Szia. egyetértek az elottem szoloval abban, hogy jo lenne tudni korod nemed, súlyod. Az a lényeg, hogy ha úgy akarsz lefogyni, hogy tartsd is a súlyod a késobbiekben, neakarj túl gyorsan fogyni. én személy szerint március elején kezdtem diétázni + tornázni, én eddig egy honap alatt 3 kg-ot fogytam, amit nem hízok vissza, mert a lényeg sztem abban rejlik, hogy tudatosan egyél. Elhanyagoltam a pékárut, de tésztát egy héten 1x eszek, ha csokit akarok, azt is de nem táblacsokit egy sort vagy kockát. fagyit mivel jo ido van eszek, egy héten 2x kisebb adagban. Amire odafigyelek, probálok sok fehérjét bevinni a szervezetembe, zold teát iszok és sima vizet. Sok zoldséget eszem, gyumolcsot nem,mivel az nálam nem vált be. szívesen segítek a továbbiakban ha gondolod. A lényeg ne akarj GYORSAN FOGYNI!!!!
2014. ápr. 3. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
alma és ásványvíz,mindkettő korlátlanul fogyasztható,és tutira fogyni fogsz,
2014. ápr. 3. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:

2 hét alatt 5 kiló? :O

Te jó ember aki egészségesen fogy és komolyan betartja a diétát az a d le heti 1 kg!

Ha te leadsz 2 hét alatt 5kg azt garantálom neked hogy 90% nem zsírból hanem izomból fog lemenni!

2014. ápr. 3. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
-mindegy az ,hogy miből megy le ,nem ez volt a kérdés,hanem ,hogy lehet e 5 kilót,
2014. ápr. 3. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:

# 6

Hát ha a zsíros sovány alkat a cél akkor hajrá!

2014. ápr. 3. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, hogy idióta kérdésre jön az idióta válasz is, alma és ásvanyvíz kombó.

És a legszomorúbb az egészben, hogy a kedves válaszadó fel sem fogja, hogy mit csinál. A saját egészségét mindenki úgy teszi tönkre, ahogy akarja, de ne tanácsolja már másnak is. Esküszöm kéne erre egy büntetőjogi passzus, online veszélyeztetés vagy valami hasonló címén :)

2014. ápr. 4. 15:59
 9/10 anonim válasza:
Mindegy miből megy le? Eszednél vagy, még szarabbul fogsz kinézni mint most! 2 hét alatt 5 kiló egészségtelen, heti 1-1,5 kg a maximum, normális keretek között, helyesen táplálkozva, és sportolni sem ártana mellé.
2014. ápr. 20. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Az se mindegy hogy hogy adtad le mert az lehet hogy nem zsírból hanem izomból fogytál!
2014. ápr. 28. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!