Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami olyan házi praktikát...

Valami olyan házi praktikát amitől gyorsabb lesz az anyagcserém? Kérem, csak normális válaszokat, nagyon fontos!

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Mozgás.
2010. júl. 24. 11:08
 2/9 A kérdező kommentje:
azon kívül,mert azt is csinálom -,-"
2010. júl. 24. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
naponta többször kis kaja, sok folyadék (tea, víz) reggelire zabkása, lenmag, natúr joghurt, amúgy meg rengeteg zöldség gyümölcs. és persze napi 40 perc mozgás. nekem ezek csodát tettek.
2010. júl. 24. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Esetleg mályvatea, vagy szűztea. Csak akkor használd őket, ha nem hajtanak meg, mert eredetileg nem az a cél! De az anyagcserére jótékony hatással vannak, csak nem szabad, hogy hajtson!
2010. júl. 24. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Sok ivás, sok mozgás, különösen hasizomgyakorlatok, felülések például, bizonyos ételek (pl. szilva, szilvalekvár) rendszeres fogyasztása.

Nekem is lassú az anyagcserém, ami még segített, az az, hogy reggel éhgyomorra egy kávé, esetleg egy szál cigi. Általában ezek után már rohanok is. Ha mégsem, akkor utána reggelizem, az már szinte tuti. Persze csak ezért ne szokj rá :)

Még a sok rost fogyasztása is jó, müzli például. Egyél kevesebb húst, mert az viszont pont az ellenkezőjét okozza.

2010. júl. 24. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A kávé is gyorsítja az anyagcserét, én is iszom reggelente, de csak egyet egy nap. És nem szabad éhgyomorra inni, mert gyomorfekélyt kapsz.
2010. júl. 24. 12:24
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2010. júl. 24. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
A szűzteát én is ajánlom, már vagy 1 éve naponta szedek 1 szemet lefekvés előtt, és semmi baj az (amúgy lassú) anyagcserémmel, minden nap "oké" :) Előtte örültem, ha hetente van egy-két ilyen "oké" nap:)
2010. júl. 24. 16:48
 9/9 A kérdező kommentje:
tapasztalatok dulcolax-szal kapcsolatban??
2010. júl. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!