13 éves lány vagyok 157 cm,54 kg. Mennyit kéne fogynom?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 17:42
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, én 169 centihez vagyok hasonló súlyú, és egyáltalán nem vagyok kövér.
2/11 anonim válasza:
Semmit, még növésben vagy. A minőségi kajálásra és a sportra azért odafigyelhetsz.
3/11 anonim válasza:
Fogynoood???
Ba*ki! Neked majdhogynem híznod kéne!
4/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kéne híznom. Inkább fogyni szeretnék.
2014. júl. 17. 21:45
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod! Én ugyanennyi kilo vagyok csak egy kicsit magasabb és mindenki azt mondja h nagyon vékony vagyok.. Szerintem nem vagy dagi ez kb átlag.. Ha nagyon szeretnél fogyni valamennyit akkor max másfél esetleg 2 kilót...
6/11 anonim válasza:
13 évesen nem ezen kellene enned magad. :) amugy pont jo a sulyod a magaságodhoz képest :) nyugi :)
7/11 anonim válasza:
13 évesen ne fogyókúrázz. Mozogj, sportolj. Át fog alakulni a tested. 20 körüli BMI-vel nem értem, miért akarsz fogyni. A sport alakít, ha bizonyos tájékokkal nem vagy elégedett. De az hidd el, sport nélkül 3 kiló mínusszal is ugyanott lesz :) Szerintem ne fogyj, alakulj :) Keress valami olyan sportot, amit ÉLVEZEL, és hajrá :) Sok sikert!
8/11 anonim válasza:
azt szokták mondani, hogy a magasságból kell levonni 110-et, hogy megkapd az ideális testtömeget. a Te esetedben tehát 157 cm-hez 47 kg-nak kell lenned. de ez nálam sem így van..:D
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem minimum 20 kg kéne fogynom.
2014. aug. 5. 12:17
10/11 anonim válasza:
Nem kell fogynod én is így vagyok. 12 éves és 39 kg 151 cm . én is ezt gondoltam , de próbálok megbarátkozni vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!