1200kcalnál nem akarok többet enni 1 nap. Ez a napi étrendem ugye nem több? (nem azt kérem, h. számoljátok ki hanem hogy több-e v sem) lenn tovább.
reggeli:(8kor) Aphrodité grill(volt benne: chili paprika,uborka répa, brokkoli, karfiol, hagyma, meg vmi furcsa barna gumis zölsdés:S nem tudom mi lehetett)a görög kajáldában ettem ebből egy kis adagot, ja elvileg csirke is volt benne de én csak 2 kis kockát találtam:S
aztán még reggel(10kor) 1 csibeburger :(
3kor 1 kv kevés tejjel két kv-s kanál cukorral, 1mandarin
ebéd: sóska főzelék, bécsi virslivel kevés vajon
és 1 alma
nem tanácsot kérek h mit csibáljak máshogy, mert így tudtam ma megoldani, csak a kérdésre választ, azt nagyon megköszönném:)!
erre senki nem fog neked válaszolni, mert számolni Te is tudsz, sokan csak azt fogják megemlíteni, hogy nagyon rosszul csinálod!! de nem részletezem, mert kérted, hogy azt ne
keress kalória táblát és számolj!
de ebben mi olyan hú de egészségtelen? ettem 1 csomó zöldséget, azért gyümölcs is volt, meg főzelék...
tudom csibeburger az sz*r, de nem rendszeres ez nálam kb 1évben ha 2xeszek mekis cuccot:)
Szerintem a reggelivel semmi gond nincs. Jó, ha arra helyezed a hangsúlyt. Az ebéd sem rossz, de legyen uzsonna és vacsora is. A cukrot hanyagold és máris jobb lesz.
Szerintem ez kb. 1200-1300 kalória volt. Nem is azzal van a fő gond, hogy mit ettél, hanem azzal, hogy délután már nem eszel semmit. Tehát több, mint fél napot éhezik a szervezeted, amíg újra reggelihez jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!