Hogy számoljátok ki annak a kalória értékét, amit ti főztök?
Figyelt kérdés
Én úgy, hogy lemérem az alapanyagok súlyát, ennek segítségével kiszámolom a kalória mennyiséget, összeadás után ebből levezetem, hogy 100 grammban mennyi van kb. Néha azért kételkedek a módszerben...jól csinálom?2010. márc. 25. 15:31
1/2 anonim válasza:
Tulajdonképpen jó a módszer,ha nem hagyod ki a zsiradékot,meg ilyesmit sem.Én egyszerűen kikerestem a készétel kalória tartalmát a táblázatban.Az sem pontos,de kinek van kedve méricskélni.
2/2 anonim válasza:
szerintem őrültség a kalóriákat számolgatni. Egészséges ételeket kell készíteni egészséges alapanyagokból aztán kis adagokat enni a megfelelő napszakban. Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!