Milyen érzés? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Én vékony vagyok ,de azon gondolkoztam ,hogy milyen érzés,amikor valaki elterül az ágyon és hatalmas hasa van és elhízott.Milyen érzés? Puha és kényelmes a zsír?2014. júl. 13. 18:56
3/13 A kérdező kommentje:
Nembaj. Én azért kipróbálnám.
Álomsúly: 240 kg
2014. júl. 13. 19:12
4/13 anonim válasza:
A zsír nem puha és kényelmes, hanem nehéz, mint állat. Gondolj bele, hogy lefekszel és úgy érzed, mintha egy 50 kilós ember ülne rajtad... Megfordulni is nehéz, hát még felkelni. A zsír ide-oda folyik körülötted, nehezíti a légzésed, összenyomja a belső szerveid... Nagyon nem kellemes érzés.
Kipróbálnád milyen kövérnek lenni? Kötözd magadra egy barátodat és hurcold egy napig, mintha a hasad lenne. Na utána nem akarnál majd 240 kiló lenni (ami egyébként elég közel van már a halálhoz).
5/13 anonim válasza:
Látni is szörnyű a tükörben, nemhogy érezni mindenhol!
6/13 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, ha szétfolynék a hájtól, és a tokám a földig érne.:DD
2014. júl. 13. 20:24
8/13 A kérdező kommentje:
kössz, de nem tudsz adni egy kis chipset?:DD
2014. júl. 14. 11:22
9/13 anonim válasza:
ne úgy képzeld el mint egy puha párnát ami majd megtart..az az izomzat és a csontozat ...a szír nyomni fog kb mintha krumplis zsákok lennének rajtad vagy pár másik ember lenne a hátadon így talán jobban megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!