Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam 30kg-t 3 hónap...

Lefogytam 30kg-t 3 hónap alatt és kicsit lóg a bőr a hasamon :S mit csináljak, hogy visszahúzódjon?

Figyelt kérdés
Kondin kivűl vagy csak azzal megy ?

2014. júl. 11. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Túl gyorsan fogytál. Nem igazán fog sikerülni eltüntetni azt a bőrt.
2014. júl. 11. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy csináltad ? Leírnád minél részletesebben légyszi ? ( Mármint a fogyást ) Konkrét étrend ?Mikor-mit ettél ? Mit és mennyit mozogtál ? Stb...
2014. júl. 11. 12:38
 3/10 anonim válasza:
Engem is érdekelme hogy fogytál le
2014. júl. 11. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy esélyed van: izmot építesz, amire rá tud feszülni a felesleges bőröd.
2014. júl. 11. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos túl gyorsan fogytál, ennek még a fele is gyors fogyásnak számít. Amit meg tudsz tenni, hátha nem kell plasztikai sebészhez menned:

Sport, türelem, sok fehérje, sok víz (4-5 l/nap) és sok C-vitamin. A víz segít hidratálni a bőröd, a fehérje segít izmot és kötőszöveteket fejleszteni. A C-vitamin részt vesz a kötőszövetek képzésében, ezért fontos. Kondi jó lenne, mert növeli az izomtömeged, segít feszesíteni a bőrt. Azt mondják a váltott zuhany segít. Meleg és hideg vízzel felváltva zuhanyzol, és hideggel fejezed be. A krémek szerintem nem sokat érnek.

A bőr visszahúzódása nem megy gyorsan, hónapok alatt lehet eredmény, vagy akár 1-2 év is lehet.

Én a fentieket a fogyás közben csinálom, 20 kg-ot fogytam, és nem lóg vészesen a hasam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy olyan feszes a bőröm, mint volt, de egyelőre nem lóg sehol. Remélem a maradék 15 kg leadása után sem fog.

2014. júl. 11. 15:15
 6/10 A kérdező kommentje:

#5 köszi!

Hát étrendem az annyi volt h reggelire keveset ettem ebédre egy kis adagot, vacsira salátát mindig. közben dinnye vagy egy műzli max :) nem ettem zsíros,cukros ételt és lisztet is alig néha. mozogni norbi duci tréning (:DDD) kezdésnél napi 1x késöbb 2x mellette kis futás és napi 35-40km biciklizés.

2014. júl. 11. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
és amúgy ilyen has edzések ? pl felülés,húzódzkodás stb nem húzzák össze a bőrt ??
2014. júl. 11. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Huuu ez tényleg nagyok sok.

3 hónap alatt 30kg, mennyiről indultál?

Én is a sportot, főleg a súlyzós+ saját testsúlyos edzést tudom ajánlani, esetleg csinálj még házi pakolást is mézből, olajból és joghurtból, táplálja a bőrt.

2014. júl. 11. 22:03
 9/10 Petruska1020 válasza:
0%
meg kell húzni a bőrt a hátadon, addig hogy a hasadon már feszüljön és ott összevarrni :P
2014. júl. 21. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha lefóliázod magad, akkor csak még jobban izzadsz így csak vizet vesztesz, zsírt nem.

Hús, hal, tojás, túró, zöldségek, némi kis gyümölcs, olajos mag.

2014. júl. 21. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!