Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudna lefogyni egy 90...

Melinda- kérdése:

Hogyan tudna lefogyni egy 90 kg-os nő, aki sánta?

Figyelt kérdés
Már régebben írtam, egy e féle kérdést, anyukámról van szó. Az a baj, hogy pár éve elkezdtek az izületei fájni, legfőképp mert megterhelő neki naponta a súlya. Leginkább hasi elhízása van. Személyi edzőre nincs pénz..nem tudom mit csinálhatna. Elég lenne egy 20 kg is. Futni ugyebár nem tud, próbáltam a sétára beszélni, csak az a baj, hogy annyira elhanyagolta a súlya gyarapodását, hogy mára már az is megterhelő neki. Várom a válaszokat!
2014. júl. 10. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:

elso korben kevesebbet kell ennie. Sokkal kevesebbet. Ez a legnehezebb resze.

Mar ettol is fogyni fog. Mozgasnak a setara megiscsak ra kell beszelni, minden nap egy kicsivel tobbet.

De leginkabb a kajalason mulik.

2014. júl. 10. 21:39
 2/8 anonim válasza:
Uszas kerekparozas szenhidratszegeny etkezes. A setatol is fajhat a laba.
2014. júl. 10. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem szükséges személyi edző, de a kevesebbet evés önmagában nem elég. Értsd úgy, hogy nem mennyiségben kell keveset enni, hanem minőségben jobbat, és így kalóriában kevesebbet.

Ha nem vagytok szegények, jó lenne venni neki egy multivitamint és egy izületvédőt (glükózamin-kondroitin-MSM összetételűt). Testépítő webáruházakban kaphatók nagyon jó minőségűek, amik szerintem jobb ár/érték arányban vannak a patikában kaphatóaknál. Ezek nem egyből hatnak, kell nekik pár hét legalább, ezért rendszeresen kell szedni.

A táplálkozást ti is össze tudjátok állítani a testépítő oldalakon található ismeretterjesztő anyagok alapján (pl. Sárga kapszula, vagy Amit a zsírégetésről tudni kell). Csodadiétáknak, csodaszereknek ne higgyetek, koplalást felejtsétek el, puszta kalóriaszámlálás nem elegendő az egészséges fogyáshoz.

2014. júl. 10. 23:22
 4/8 anonim ***** válasza:

a szénhidrát bevitelét kell optimalizálni,beállítani és leszoktatni a többlet bevitelről.

cserébe lehet emelni a fehérje bevitelét.

ha nem is fogyasztó,sok kalóriát eléget edzéstípus,de a javára válhatna a gerinctorna,pilates,fegyencedzés.

és ha a mozgása engedi a szobabicikli.

2014. júl. 11. 01:14
 5/8 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy az ovosok (reumatológus, ortopéd orvos) ki tudnak írni uszodajegyeket (így sokkal olcsóbban mehet) és az uszodákban szoktak tartani vízitornát, stb. De én 15 kg-ot fogytam kerékpározással (4 cm-rel hosszabb az egyik lábam) és paleolit táplálkozással, utána már menni fog a séta is (de 10-15 km után már fáj a lábam, pedig szeretek kirándulni)
2014. júl. 11. 11:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :D a biciklizéssel anyi, hogy régebben rengeteget biciklizett míg én is a testvérem kisebbek voltunk, de egy 4-5 éve vettünk neki ( ugyebár a fájdalom miatt) egy elektromos biciklit. De megpróbálom, majd rábeszélni, hogy néha néha azért vegye elő a régi bicót :) Egyébként a vizi torna jól hangzik. Meg még annyit, hogy halottam erről a 90 napos fogyókúráról, szerintetek ezzel is tudna fogyni valamennyit?
2014. júl. 11. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

nem.

véletlenül se vágjon bele a 90 naposba.

az az önpusztítás,a tudatlanság és az egészségtelenség netovábbja.

le lett írva mit kell tenned,de ha nem tudod mi az a szénhidrát,akkor ráguglizol kikeresed és ezeket kell csökkenteni,zöldségre cserélni.

a 90 naposban meg egész nap szénhidrátot esznek az idióták.

2014. júl. 11. 17:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Értettem! :) Tudom mi az a szénhidrát! Csak ismerőseim említették ezt párszor, hogy azt nem akarja-e anyum kipróbálni. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!