Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet az arcot kisebbíten...

Hogy lehet az arcot kisebbíteni (fogyasztani)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hmm én amikor köverebb voltam és fogytam, akkor az arcombol is lefogytam, keskenyebb lett.
2010. jan. 7. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez egy vicces kérdés. :D De csak akkor tudsz fogyni az arodról ha sportolsz. Menj futni.

Más nemtok ajánlani. Grimaszolást ne csináld mert ráncos leszel. :D

2010. jan. 7. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindig az arcra megy a legkevesebb felesleg. Ha van egy csontos alkatú ember és drasztikusan hízni kezd, az arca fog utoljára kikerekedni. Fogyásnál ugyanez. Ha elkezdesz fogyni nem keveset, akkor le fog menni az arcodról is. Nem lesz pufi arcod.
2010. jan. 7. 17:07
 4/5 anonim válasza:
Nincs igaza az utolsónak! Sajnos én is olyan tipus vagyok, aki előszőr arcra hízik, és tokára. :( Hiába fogyóztam, és fogytam le 45 kilót, az arcom így is pufi maradt. :(((((((((((((((((((
2010. jan. 7. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pufi arccal születtél akkor azon nincs nagyon mit változtatni. Persze különbség van a ' dunduj ' arc között és a hájat arc között, azért vigyázzunk. Ha valaki fit és egészséges annak semmiképpen sem lehet pufúk arca, lehet hogy a te arcod csak kerek, de ez egy fejforma és nem lehet változtatni rajta ! Nekem is vannak rokonaim akik nem kövérek, mégis kerekebb az arcuk, de ez nem rossz hidd el ! Örülj, hogy máshol nem vagy pufi
2010. jan. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!