Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Legfinomabb receptek?

Legfinomabb receptek?

Figyelt kérdés
Mivel lehet èlvezetesen fogyni?:)
2014. júl. 10. 11:02
 1/9 anonim válasza:
ne egyel kenyeret meg tesztafeleket egyel sok zöldseget gyömölcsöt
2014. júl. 10. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
már a kérdés is gáz! életmód váltás van, meg diéta élvezetes fogyókúra nincs kedves kérdező
2014. júl. 10. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Eszel mindent ami belefér a napi kalória keretedbe. [link] regisztrálsz beállítasz magadnak egy súlyvesztési célt és ez elég jó irányvonal. Persze picit macerás írogatni meg méricskélni de megéri. Viszont mozgás nélkül nem sokat ér az egész fogyókúra. Egészséges étrend, néha belefér egy kis édesség, nasi és rengeteg mozgás ennyi a titok.
2014. júl. 10. 11:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem ti teljesen felreertettetek,nem fogyokura,fogyas recepteket keresek a modszert Én is tudom ,ki mondta hogy nem mozognek?
2014. júl. 10. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:

A kérdés: Legfinomabb receptek?

Mivel lehet èlvezetesen fogyni?:)

Ezen mit lehet szerinted félreérteni????????

Ezt kérdezted, amikre választ kaptál!

2014. júl. 10. 12:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Recept : csirkemellfile,fokhagyma,olaj,so ..10dkg csirket fokhagymaval bepacolunk stb. Ez a recept. Persze ez egy hulye pelda
2014. júl. 10. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg jó recept van, ez így túl általános. Én tojást, olajos magvakat, zöldséget és gyümölcsöt eszem, roppant változatos ételeket lehet kihozni és mindig élvezem őket. De nem is tudnám leírni mindet, túl sok van és folyton variálom is őket :) Rengeteg ételblog van, néha beírok pár szót (milyen típusú étel, milyen korlátozásokkal) és remek recepteket találok.
2014. júl. 10. 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom vegre valaki felfogta :) tudsz esetleg ilyen blogot,csirkemell,salata,zoldseg receptek erdekelnek ..fokent valami finom savanyu peldaul citromos csirke ,esetleg otlet mit lehetne reggelizni,vacsizni olyan munkahelyre vinni ahol van mikro és huto,suto nincs itthon és csak 18vagyok :D
2014. júl. 10. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Pácold be csirkét olivaolajba, amihez adj fokhagymát, provencei fűszerkeveréket, vagy bazsalikomot és oreganot. Pirítsd meg grillen vagy serpenyőben, aztán rakt tepsibe, tegyél rá szárított paradicsomot, és reszelj rá light sajtot. Ezután ezt pirítsd rá a sütőben.

Sózd, borsozd a csirkét, pirítsd meg, tepsibe vele. Főzz ki brokkolit, törd össze, keverd össze light sajttal és pár tojással. Ezzel a masszával fedd be a csirkemell szeleteket, és pirítsd rá sütőben.

Nekem eddig ez a két kedvencem.

2014. júl. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!