Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lenti receptek közül melyik...

A lenti receptek közül melyik a legfinomabb, és "legfogyókúrásabb"?

Figyelt kérdés

Meggylevest szeretnék csinálni, de sok receptet találtam, és nem tudom melyik lehet a legfinomabb, illetve melyikben van a legkevesebb kalória.

a receptek:

[link] (lime és menta nélkül, CSAK meggyel)

[link]

[link]

[link] (vermut nélkül, max vodkával tudnám helyettesíteni)

[link] (CSAK meggyel)

Köszi a segítséget! :) (egyébként én arra tippelek, hogy az utolsó a legkalóriaszegényebb, és az utolsóelőtti a legkalóriadúsabb, de nem vagyok benne biztos)

2011. júl. 14. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegyik kb. ugyanannyi kaloria (nem számoltam, csak megsaccoltam), de ha egy tányérral megeszel, attól nem lesz semmi baj, annyiról nem fogsz hizni.

De ha gondolod, kiszámolhatom neked nagyjából.

2011. júl. 14. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Na, mivel egy csomó érték evökanál meg hasonló, ezért nem lehet egész pontosan kiszámolni, de nagyjából ennyire jönnek ki.

1. 360 (120/ adag)

2. 560 (140)

3. 730 (180)

4. 650 (140)

5. 500 (125)

Amint látod, tényleg nincs lényeges különbség - egyél nyugodtan egy tányérral és egészségedre.

2011. júl. 14. 13:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Akkor már csak azt kell eldönteni, hogy vajon melyik lehet a legfinomabb. :D

2011. júl. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!