Hogy álljam meg az evést hat után?
Szia! Én is így vagyok vele, hogy 6 sőt már olyan is volt, hogy 11 óra után ettem. Ha azt érzed, hogy éhes vagy, akkor igyál vizet, de semmiképp sem colát, vagy valami édes italt, mert még szomjasabb leszel!
6 előtt (vagy még hamarabb) tömd tele magad (de azért ne durranásig)és így később nem leszel éhes!! Ha bármi kérdésed van még akkor nyugottan írd meg ide :)
köszönöm:) Amúgy igen, velem is volt már 11, sőt utána is ilyen falási roham, pedig még éhes sem voltam.:D
Mostanában elég sok vizet iszom, de az utóbbi pár napban kicsit kevesebbet, szoval most megint rákapcsolok:)
Köszi:) amúgy nem eszem hízlaló kajákat, sőt valószínűleg azért eszem hat után, mert nem eszem eleget délelőtt:D (hejj de meglepő..na midnegy:D)
szóval most eldöntöttem, hogy ma este elmegyek futni, csak még rá kell vennem magam:S szreintetek hogy csináljam?:O
Az egy baromság, hogy 6 után nem szabad enni! Sőt kell, kivéve, ha 8kor lefekszel. 2órával lefekevés előtt még lehet enni, csak ne legyen benne szénhidrát, tehát valami zsírszegény hús/hal zöldséggel.
Ha meg fagyit, pattgatott kukoricát meg hasonló szarokat eszel, akkor ne csoldálkozz, hogy dagadsz!
hát igazából nem vagyok dagadt, sőt..:D na mindegy, haggyál:D
**
Na most voltam futni:DJó volt, majd holnap is megyek:P, csak még nem veszem túl jól a levegőt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!