Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen teste van...

Szerintetek milyen teste van egy vonzó nőnek?

Figyelt kérdés

Képeket, linkeket várok, és ha lehet kort és nemet is mellé.

Csak kíváncsiságból :)

2010. jan. 7. 01:46
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Egy nőnek a vonzósága az egyáltalán nem a testéből fakad, hanem a kisugárzásából.
2010. jan. 7. 02:48
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Hogy milyen teste? Karcsú, nagy mellekkel :P
2010. jan. 7. 02:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Shakirának van nagyon szép teste.Cserélnék vele:(

16/L

2010. jan. 7. 02:58
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

21/L

Szerintem annak a nőnek van igazán vonzó teste, aki ismeri és szereti amije van, magabiztos, vidám, van tartása, és kecses a mozgása. Véleményem szerint ez nem függ kifejezett méretektől vagy arányoktól, bármi lehet vonzó. (Hozzá kell tegyem, én nem sorolom magam ide, többnyire nem veszem a fáradtságot, hogy nőies legyek, mert aki szeret, így szeret.)

Ha konkrét alkatot kell mondani, akkor a pici, kerekded, babás a zsánerem.

Ha neveket, akkor Liptai Klaudia, Queen Latifah, Drew Barrymore (bár a nagy fogyásakor nem tetszett ő sem), de játszik még Salma Hayek, Kate Hudson (legyen bármilyen vékony), vagy Milla Jovovich, Uma Thurman, Erika Toda, Liv Tyler.

Képeket nem csatolok, remélem nem nagy baj.

2010. jan. 7. 03:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Most körül belül azt írták le a kedves válaszolók, hogy nem fontos a külső, fontosabbak a belső értékek. Aki ezt mondja, vagy vak vagy hazudik. Ugyanis senki nem látja addig a belső értékeidet még meg nem ismer, és a külső fogja eldönteni, hogy meg akar-e ismerni vagy nem.

A legtöbb férfinak a női test a vonzó, tehát széles csipő, vékony derék és jól fogható mellek. A férfias vagy "tepsi" testű nőket (pasi nyelven egybe pics*) elsőre nem igazán találják vonzónak, ha csak nem olyan arca van, ami bármilyen hibáját feledteti. Persze ezekbe a lányokba is bele lehet szeretni, mert okosak, kedvesek, főznek stb. De ahhoz kell egy mértékű ismeretség. Ami elsőre vonzó az a nőies, kerek formák, és lapos has.

2010. jan. 7. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

ma 07:33-as: a párom már több, mint egy éve ismertea belsö értékeimet, de a testemet még egyáltalán nem: ugyanis levelezö barátságként indult a kapcsolatunk (men email, hanem hagyományos) és mivel 800 km-re más orszagokban éltünk, nem volt lehetöség a találkozásra. Mivel NEM partnerkeresés volt a célunk, ezért lényegtelen volt a külsö.

Csak jóval késöbb kezdtünk egyre erösebb vonzódást érezni egymás iránt, és a személyes találkozásnál már teljesen lényegtelen volt, hogy nekem nincs tökéletes alakom, nem vagyok igazi szépség (csak átlag, semmi különleges se negativ se pozitiv értlemeben) és ugyanez vonatkozott rá is.

Az idén lesz a 25. házassági évfordulónk és a mai napig is hálás vagyok a sorsnak, hogy vele élhetem az életemet - és ez kölcsönös.

TEHÁT igenis lehetséges, hogy CSAK a belsö értékek miatt jönnek párok össze.

2010. jan. 7. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A vonzó nőnek vonzósága van. Ápoltság, kisugárzás, kedvesség, harmónia.

Kizárólag látványra: Közepes mell, vékony derék, sima, kissé napbarnított bőr. Izmos, de nem túlságosan.

Az ilyet biztos minden pasi megnézi. Megnézi. (!)

2010. jan. 7. 08:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Igazából azért érdekel ez, mert mégiscsak egy fogyifórumon vagyunk, ahol mindenki ezerrel küzd valamiféle ideálisnak gondolt testformáért. Persze van aki az egészsége miatt fogyózik, de úgy vettem észre, hogy a legtöbben nem. Szóval mégiscsak fontos nekik/nekünk a vonzó test elérése. A másik, hogy néha a kérdéshez szúrnak be képeket is megdöbbentően vékony modellekről, mint vágyott alakú nőről. Érdekelt, hogy mennyire általános ez az ideál.
2010. jan. 7. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

hú hát számomra aki apszolút nőies az Catherine Zeta Jones, nem igazán vannak képek, nézegettem párat goonlen ahol jól látszana a teste, mivrel nrm az a magamutis típus, de azért afilmekben látszik h szép nőies alakja és kisugárzása van szerintem..vélemény?

20/L

[link]

[link]

arcra is szép:

[link]

[link]

ennyi kép gondolom csak elég róla:))

2010. jan. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!