Az unokahugom naponta haromszor iszik ecetes vizet mert nem akarja, hogy elhizzon (kb ket korty ecet es egy bogre viz). Nem vagja igy tonkre magat?
Figyelt kérdés
Harom napja vagyok vele, egyutt nyaralunk, es reggel azt latom, hogy ehgyomorra betolja az ecetes vizet, eszik valami gyumolcsot es kesz...delben ugyan ez, este ugyan ez, csak akkor eszik rendes eteletek is (azt mondja a harcosok dietajat csinalja).
De ez az ecet mennyiseg nem nagyon karos?
2014. júl. 7. 15:38
11/12 anonim válasza:
Ne panaszkodjon ha gyomorfekélye lesz..
12/12 anonim válasza:
Én is ittam így sokáig almaecetet és semmi bajom nem lett tőle (de használni se használt:DDDD), sima ecettel viszont pláne semmi értelme és kétlem, hogy jót tenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!