Tornázzak szerintetek ha érzem hogy bújkál bennem a nátha?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még teljesen megfázva,de az orrom már eldugult,lehet hőemelkedésem is van,egész nap fáztam pedig egy vékony meg egy vastag pulcsi volt rajtam plusz póló és sál. Dec. 31 óta elkezdtem minden nap mozogni valamit (biciklizés,felülések,gyors séták stb.),és nem tudom hogy megszakítsam-e (még nem vagyok nagyon beteg) vagy pihenjek.
Szerintetek?
2010. jan. 6. 19:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne! Mert ettől kimelegedsz, aztán ha utána mész valahová akkor még jobban megfázol.. Ilyenkor inkább csak pihenj, vegél forró ülőfürdőket, igyál sok-sok mézes-citromos teát, egyél fokhagymát, bújj be jó sok takaró alá. Ilyenkor ne sportolj
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. jan. 6. 19:51
3/3 anonim válasza:
szerintem se sportolj most. a szervezetednek minden energiára szüksége van hogy legyőzze a betegséget. pihenj, igyál sok teát, ne egyél nehéz ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!