Mondanátok ilyen feladatokat?
Figyelt kérdés
has tájon szeretnék fogyni, de mivel még fiatal vagyok, ezért semmilyen fogyókúrák nem érdekelnek. Ha tudtok, mondanátok légyszives vmilyen erősítő feladatokat hastájra?2014. júl. 5. 22:20
1/3 Gyúrós Gizi válasza:
Ha nem eszel normálisan (nincs étrend), akkor ne várj csodákat. Nem a rengeteg hasizomgyakorlattól lesz kockás hasad.
2/3 anonim válasza:
Nem értem, hogy függ össze az életkor a fogyókúrával. Egyébként helyi zsírégetés nincs, vagy diétázol, mozogsz, és mindenhonnan megy le, vagy sehonnan. Erősíteni tudsz haspréssel, lábemeléssel, de nem sok látszatja lesz.
3/3 anonim válasza:
a kérdésed kb ilyen-
segítsetek léci,de tudjátok mit nekem nem segítsetek!
vagy-
láb nélkül születtem,de indulni akarok a maratonon,hogyan készüljek fel?
ennyire fontos a táplálkozás szerepe a külalakban.
és nem kell egyből diétában,kalóriadeficitben gondolkodni.
valószínűleg bőven elég lenne ide egy egészséges táplálkozás,ahol is ideális arányokban tartalmaz az étrend fehérjét,zsírt,zöldséget esetleg szénhidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!